Bollywood laat download sites aanvallen

Bollywood laat download sites aanvallenFilmmakers uit Bollywood geven filmpiraten tegenwoordig een koekje van eigen deeg. De Indiase filmindustrie schakelt namelijk bedrijven in om download sites onder vuur te nemen met cyberaanvallen, als die geen gehoor geven aan de oproep om auteursrechtelijk beschermd materiaal te verwijderen. De sites krijgen twee keer een waarschuwing voordat er over wordt gegaan op een paardenmiddel: de DDoS-aanval. Dat meldt WebWereld.

Met een DDoS-aanval wordt de server van de site onbereikbaar gemaakt door er te veel verkeer tegelijkertijd naartoe te leiden. Op die manier wordt de site uit de lucht gehaald. Dergelijke aanvallen zijn in veel landen illegaal. Piraten die een DDoS-aanval te verduren krijgen worden van tevoren niet gewaarschuwd.

Lees ook het artikel in Het Algemeen Dagblad.

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, September 14th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Lol een industrie dat bekend staat om zijn megapiraterij, gaat nu opeens over op een aanval?? Nou ze mogen hun gang gaan, aangezien de kwaliteit van bollywoodfilms in een dieptepunt zit, ik lig er niet wakker van!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.