Bollywood zangeres Sunidhi Chauhan in Ahoy

Sunidhi Chauhan, dé Bollywood zangeresSunidhi Chauhan, dé Bollywood zangeres met de honingzoete stem, komt naar Nederland en wel in Ahoy Rotterdam. Zij zal op het podium flink staan rocken en u rockt natuurlijk met haar mee. Na vele awards in ontvangst te hebben genomen en van India tot aan Amerika te hebben opgetreden, komt ze eindelijk naar Nederland. Dus wees er snel bij en mis het niet! Kijk voor meer info op de site van Ahoy.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, September 10th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Ze is wel een goede zangeres, maar je ziet haar veel item songs zingen.

    Geef mij liever haar rivaal, Shreya Ghoshal.
    Sunidhi zit al zo lang in de music business, maar pas de laatste jaren is ze echt bekend geworden. Terwijl dat bij Shreya wat korter was. Al na de film Devdas was ze al bekend. Ik boedoel, dat moet toch iets zeggen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.