Eigen televisieshow i.v.m. einde ramadan

De Haagse zangeres Nurlaila Karim is een van de artiesten die komende vrijdag optreedt tijdens de televisieshow Het Nationale Suikerfeest. Karim zal een nummer zingen van haar laatste CD ‘Wereldse Kinderliedjes’, met daarop Nederlandstalige bewerkingen van kinderliedjes uit landen als Marokko, Trinidad, Turkije en Indonesië.

Het televisieprogramma van de NTR (NPS, Teleac en RVU) is vrijdag vanaf 23.10 uur te zien op Nederland 2. Het is de eerste keer dat het islamitische feest aan het einde van de ramadan met een grote eigen televisieshow wordt gevierd.

Het televisieprogramma wordt uitgezonden vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens de show treden diverse artiesten op onder begeleiding van het Metropole Orkest, zoals de deels Haagse band Kasba, Nurlaila Karim, de Tunesische zangeres Ghalia Benali, acteur Gijs Scholten van Aschat en de 3JS.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, September 9th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ik heb een stukje van de show gezien, maar vond het niets islamitish hebben, behalve, dat de gasten dan in islamitische kleding rond liepen en het eten en drinken islamiet was. Ik vind persoonlijk niet dat EID UL FITRE ( want zo heet het feest dat na het vasten is) niet op zo een manier gevierd mag worden. Zo wordt het een ander soort feest. Natuurlijk mag er gezongen worden, maar ik vind, dat er meer islamitishe liederen gezongen moest worden.
    Komt er een Turkse zanger Frans Bauer zingen, heb je even voor mij.

    En wat is Ei mobarak.

    Is het niet ” EID MUBARAK “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.