Bollywood versie van ‘Jailhouse Rock’ kost moeite

Bollywood versie van 'Jailhouse Rock' kost moeiteDe veelbelovende Bollywood film ‘We are Family’ wordt op 3 september verwacht. Deze film, waarin Kajol, Kareena Kapoor en Arjun Rampal samen te bewonderen zijn, is een Bollywood re-make van de Hollywood film ‘Stepmom’. Speciaal voor ‘We are Family’ heeft producent Karan Johar toestemming gevraagd aan de makers van de Elvis Presley song ‘Jailhouse Rock’ om er een Bollywood versie van te maken. Johar had dit al eerder gedaan met het nummer ‘Pretty Women‘ in de film Kal Ho Na Ho. De voorbereidingen voor de Bollywood versie van ‘Jailhouse Rock’ getiteld ‘Dil Khol Ke Let’s Rock’ gingen echter niet van een leien dakje.

Vol enthousiasme hadden Karan Johar en Siddharth Malhotra het opnemen van dit nummer tot in de puntjes geregeld, maar kregen elke keer weer pech. Het begon nadat ze het contract van de makers van Jailhouse Rock, enkele dagen voor de opnames, opgestuurd kregen. Ze kwamen erachter dat er oneindig veel regels aan verbonden waren. Zo mocht in deze versie, helemaal niets terug komen van de originele Engelse versie van dit nummer. De danspasjes, de foto’s, de woorden, kortom alles dus. Voor hen was dit onbegrijpelijk. Ze hadden alles al voorbereid waaronder enkele danspasjes van Elvis en de decoratie met enkele foto’s van hem. Ook moesten ze de songlyrics veranderen, want deze hadden enkele elementen van de originele versie.

Maar dat was niet alles. Net toen de video opgenomen zou worden, werd het meisje dat de dochter van Kajol speelt ziek. Ze kreeg pokken en kon dus niet meedoen in deze clip. Hierdoor hebben ze de hele scene moeten herschrijven om zo haar afwezigheid in het liedje te kunnen verklaren. Daarnaast was Kajol toen al een paar maanden in verwachting en dus moesten de danspassen speciaal aangepast worden.

De makers van de film wilde na dit alles het nummer schrappen van de lijst. Ze waren helemaal ontmoedigd, maar hebben toch doorgezet. Voor hen was het echt een nachtmerrie, die ze echt nooit meer willen meemaken en ook niemand anders toe wensen. (©ZD/Bollywood.NL)

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, August 30th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Alweer een remake.

    Maar goed, dat nr is ook geen hit geworden. Ik ga het alleen kijken voor Kajol. Als ik ga dan.
    Film trekt me op het eerste gezicht niet zo veel aan.

    Ik ga liever Dabangg van Salman volgende week kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.