Haagse première Bollywood film ‘We are Family’

Haagse première Bollywood film 'We are Family'Op 3 september gaat de Bollywood film ‘We are Family’ in première tijdens een bijzondere Family Special in de Haagse Pathé Spuimarkt. In ‘We are Family’ brengt regisseur Karan Johar Arun Rampal,Kajol en Kareena Kapoor bij elkaar. Een gelukkig gezin staat voor een grote uitdaging als plots twee moeders onder één dak moeten samenwerken en leven. Maya(Kajol) is de perfecte moeder. Haar leven draait om haar drie kinderen; Aleya, Ankush en Anjali. Alle drie zijn ze gek op haar. Ondanks de scheiding met haar man Aman (Arjun Rampal) heeft Maya ervoor gezorgd dat, onder haar supervisie, alles thuis gemakkelijk verloopt en dat ze samen een gelukkige familie vormen.

Wanneer Aman echter zijn nieuwe vriendin, Shreya (Kareena Kapoor) een carrière georiënteerde vrouw die nog veel over kinderen te leren heeft, introduceert in de familie, neemt de situatie een onverwachte draai. Als een incident hun leven drastisch veranderd en de twee vrouwen onder hetzelfde dak moeten leven, worden zij in een onwaarschijnlijke situatie tot het uiterste getest; kunnen twee moeders een thuis creëren?

Tijdens de Première zullen familie portretten gemaakt worden door Picture MomentZ. Geniet van het Muzikale Top Talent van 2010 zanger: TariQ Prabhakar. Geniet van het Live Piano optreden van de beste Indian Pianist van Nederland: Shailendra Bhoelai. Exclusief voor Den Haag, een culinair hapje verzorgt door Siddiqs Corner en een verbluffende show van de Bollywood Brothers, die je niet mag missen. Presentatie: Ryan Haripersad.

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, August 25th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.