Bollywood actrice slachtoffer MMS schandaal?

Bollywood actrice slachtoffer MMS schandaal?Bollywood actrice Soha Ali khan is volgens Indiase media het slachtoffer geworden van een MMS schandaal. De actrice zou met een verborgen camera opgenomen zijn toen zij een bezoek bracht aan een schoonheidssalon voor een bikini wax sessie. De opnames waarin zij naakt te zien zou zijn, zouden vervolgens via MMS verder zijn verspreid. MMS (Multimedia Messaging Service) is de multimediale opvolger van sms en kan bestaan uit tekst, geluid, een plaatje of een stukje video, of een combinatie van deze soorten.

Het nieuws over de clip ging als een lopend vuurtje over het internet. Volgens Indiase media wordt de MMS clip als download bestand voor 20 tot 30US$ aangeboden. Wij namen de proef op de som en gingen op zoek naar de clip, maar konden deze echter nergens vinden. Het zou daarom best zo kunnen zijn dat dit een goed bedachte viral (reclame) actie is om geld te verdienen en/of de aandacht voor een product te vragen. Wellicht dat Soha Ali khan zelf hieraan heeft meegewerkt? Of is het een hoax? Wie zal het zeggen?

1 REACTIE

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, August 24th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.