Bollywood koppel Salman en Katrina uit elkaar

Bollywood koppel Salman en Katrina uit elkaarHet heeft in totaal ruim zes jaar geduurd voor de liefde uit hun relatie verdween. Bollywood sterren Katrina Kaif en Salman Khan, die sinds 2004 een liefdesrelatie hebben met elkaar, zijn elk hun eigen weg ingeslagen. Het was voor velen in het begin al zo verbazingwekkend dat de jonge Katrina (26) een relatie aanging met de maar liefst 18 jaar oudere Salman (44).

Khan heeft Katrina Kaif aan het begin van haar carrière flink geholpen. Het was voor haar niet makkelijk om als buitenlander door te breken in Bollywood. Haar eerste film met Sallu was ‘Maine Pyaar Kyun Kiya’. Salman Khan heeft alles op alles gezet zodat Katrina het zou maken in de filmwereld. Hij heeft al zijn contacten blindelings aan Kat toevertrouwd. Aan het begin van deze liefdesrelatie dacht men vooral dat Kat alleen met hem ging om naamsbekendheid te krijgen. Maar de zes jaren hebben het tegendeel bewezen.

Het ging al een poos niet zo best tussen de twee ex-geliefden. Beiden hadden het erg druk met werk en zagen elkaar amper. Ergens moest er al een belletje gaan rinkelen toen Salman Khan een look-a-like van Katrina introduceerde in Bollywood voor de film ‘Veer’. Na zijn break-up met Aishwarya Rai, vond hij ook een look-a-like van Aish, the Lucky-girl Sneha Ullal. Misschien is dit Salman’s wijze om liefdesverdriet te verwerken.

In een interview geeft Sallu aan dat men in relaties soms uit elkaar groeit, geliefden elk een ander richting inslaan en twee mensen soms na een tijd gewoon niet meer met elkaar opschieten. Salman Khan geeft aan op het moment single te zijn. In een interview gaf hij onlangs aan met Katrina gestart te zijn als vrienden en dat ze daar ook mee eindigen. Zal Salman Katrina ook belagen en stalken zoals hij dat bij Aish deed, of zal hij met deze break-up iets volwassener omgaan?(©ZD/Bollywood.NL)

20 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, August 23rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Dat meid uit Veer leek eerder op een Katrina look-a-like.

  Maar dit was te verwachten dat ze uit elkaar zouden gaan.
  Want na dat ene film, hebben ze geen enkel film samen gemaakt. Dat moet tog al iets zeggen?!

 3. Katrina hoeft zich geen zorgen te maken, salman gaat haar echt niet stalken, want zij is zeker niet te vergelijken met Aishwarya….

 4. Nu zit Salman achter “Sonakshi Sinha”. Dochter van Shatrughan Sinha.

  Kijk maar naar de film Dabangg.

 5. Katrina uit, maar haar zusje misschien nu erin, want ze is ook wel hele mooie dame, die toevallig ook film cariere wil maken hoor.

 6. Wat jammer..!
  Ik zag dat wel aan komen *want ik d8 ooit gaan zij well uitelkaar
  Zij waren wel zulke leuke koppels samen maar,
  toch was katrina een hele ander type dan salman.
  nouja,, k hoop dat salman ooit z’n ware vind en ooit kinderen.
  Net als Sahhrukh khan want, hij heeft alles goed voor me’kaar 😉
  Katrina die kan wel veel krijgen.

  Maarja alsnog jmmr,
  En wens jullie het besten.
  LoveeU Guys*

 7. die *****f katrina kaif heeft hem gewoon gebruikt om naamsbekendheid en beroemd te worden als ze geen relatie had GEKREGEN met salman khan dan bleef ze sletterig films maken Als (BOOM)
  dit was een van haar eerst (hindi Bollywood Film) Pas toen ze rlatie kreeg met salman khan toen ging goed met haar carriere

 8. @ peyman

  Halloo…..
  Het klopt wel dat Katrina bekend is geworden door Salman. Maar als een persoon je bekendheid bezorgt, betekent niet dat je meteen een relatie moet hebben met die persoon. Het is wel zo dan je voor altijd dankbaar moet zijn aan die persoon. En dat is ze ook door een vriendschap op te bouwen.

  En trouwens, ze heeft het 6 jaar volgehouden. Das knap van haar.

 9. Het klopt niet wat hier staat,want in die interview zei salman: good bye kat see you later.

  Het is gewoon roddelen (media). Laat sal en kat met rust.

 10. eeey peyman jonge je bent juist man,egt ,,,ik ben 100 procent met je eens die vieze engelse kat heeft sallu ji gewoon gebruikt man..voor haar karijere wollah ,,,,,salman I love you (L)

 11. Als jullie zeggen dat Salman het in een interview heeft gezet, waar zetten jullie dat interview er dan niet bij?

 12. @peyam
  ik dnek dat salman nie so dom is om gebruikt te worden door iemand anders, bovendien, katrina en salman ware 6 jaren by elkaar, dus se kenden elkaar vry goed.

 13. eey katrina kaiff fann,,,mischien is salmankhan niet dom om gebruikt te worden maar die vieze kat is wel slim,,,hahhahaha ik haat die katrina kaiff hahhaha wat voelde dat goed om effe te zegge…

 14. allemaal reacties die nergens op slaan
  jullie doen net of jullie beter weten hoe het tussen hun zit

  ik heb weer gelezen dat ze gewoon bij elkaar zijn

 15. K denk dat je in 6 jare wel weet dt je gebruikt word door iemand of niet…
  omdat je katrina kaif haat, seg je sulke dinge… maar accepteer gewn het feit, er staat nergens dt se hem heeft gebruikt.

  @ scatjuuuu

 16. er is niks aan de hand

  de media heeft dit verzonnen
  salman khan zei dat een journalist heel irritant deed en hem steeds vroeg hoe het met zijn relatie gaat
  dan zei salman khan wat wil je dat ik zeg? dat ik single ben?

  en dat laatste hebben ze gebruikt

  salman khan heeft gezegdt ik heb niemand gezegdt dat we met elkaar zijn en ook dat we niet met elkaar zijn

  de media naait je gwn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.