Bollywood tour Europa, VS en Canada

Bollywood tour Europa, VS en CanadaIn juni-juli 2011 staat er een grote Bollywood tour gepland, die voornamelijk zal plaatsvinden in enkele landen in Europa, de Verenigde Staten en Canada. Tot nu toe is bekend dat Katrina Kaif, Priyanka Chopra en Ranbir Kapoor zullen deelnemen aan deze Bollywood tour. De vader van Ranbir Kapoor zal tevens te gast zijn bij enkele shows. De tour staat voor maar liefst 16 landen ingepland. Of Nederland daar ook deel van uit maakt, is verder nog onbekend. Het is in ieder geval bekend dat deze Bollywood tour georganiseerd wordt door de Morani Brothers (foto).

Deze broers, die uitmuntende organisatorische talenten bezitten, hebben toch een kleine teleurstelling gebracht onder de Bollywood liefhebbers in Nederland. Zo werd het Taste India festival van Fusion entertainment afgelast, waarbij de Morani Brothers onder de naam ‘Cineyug entertainment’ een van de grootste partners waren. Althans, dat is te lezen op de website van tasteindia.

Of de Morani brothers akkoord gaan dat deze geplande Bollywood tour in 2011 ook in Nederland zal plaatsvinden, is nog onbekend. Indien dat wel het geval is, zijn we benieuwd of zij weer in zee zullen gaan met Fusion entertainment. Op dit moment is de crew nog aan het brainstormen over de verschillende concepten van de tour en proberen zij eventueel meerdere sterren te contracteren voor deze tour. (©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, August 20th, 2010 and is filed under 28795. You can follow any responses to […]

  2. zozo gaan de heren nu zelf organiseren, dat belooft wat.
    ze hebben wel de meeste contracten met de artiesten, die betreft op buitenlandse evenementen optreden. m.a.w. zonder de Morani kunnen/mogen A-sterren niet buiten India show doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.