Kareena Kapoor onthult iets te veel

Bollywood - Kareena Kapoor onthult iets te veelBij het evenement dat ter ere van het éénjarig bestaan van Star Week Magazine werd georganiseerd, begin Kareena Kapoor onlangs een kleine blunder. Deze schoonheid wordt gezien als de best dressed ster in Bollywood. Zij moest samen met Karan Johar de nieuwe editie van Starweek Magazine onthullen omdat beide op de cover staan van het weekblad. Kareena droeg op dit evenement een blauw jurkje met rode schoenen. Toen Kareena haar toespraak deed, merkte ze dat een ieder vreemd naar haar keek. Dit kwam doordat Miss Pooh iets teveel van zichzelf liet zien bij haar zithouding.

Kareena hield haar benen gekruist als een aantrekkelijke jonge dame. Echter kwam er iets te veel van haar dijbenen te zien. Voor Bebo is dit gênant, want hierdoor kan men zien dat deze voorstander van het ‘maatje nul’ ook ‘gewoon’ cellulitis heeft aan haar bovenbenen. Karan Johar, die ook gekozen werd als best geklede artiest, zag er zoals altijd goed uit. Hij hoeft zich, in tegenstelling tot Kareena, geen zorgen te maken dat hij iets teveel van zichzelf heeft laten zien. (©ZD/Bollywood.NL)

11 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, August 18th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Leuk voor kareena dat zij weer op de magazine komt staan.
  Maar inderdaad over haar gekruiste benen,niet slim dat zij dat deed.
  Maarja k bedoel dat is het zelfde als in je bikini en korte rokjes.
  *stel nou dat zij ene korte rokje had.?

  *maar toch kareena volgende keer beter op jezelf letten (L)
  LoveeU

 3. kan gebeuren kleine ongelukje

  als je kijk wat paris hilton, britney spears en lindsay lohan deden
  dat was gwn voor de publiciteit

 4. ewah kareena en beetje chenant zoiet (tip ik chenant wel goed?)
  maarja dat hoort erbij,vooral voor zo’n beroemde actrise als kareena.
  groetjes

 5. Tja, het is de keiharde wereld! Als je wilt overleven in de Bollywoodwereld, dan moet je wel wat van je laten zien!
  En, Kareena heeft wel wat!!! Zij is een Kapoor!!! De Kapoors hebben altijd een zeer hoge dunk van zichlf gehad.

  So what!!!!

 6. hier wordt over Kareena gesproken, dus vanwaar Aishwary Rai. er wordt niet gevraagd van wie je fan ofzo bent maar een reactie over een blunder!! maar goed ik vind haar mooi, en ze staat er ook mooi op de foto.. ze is tenslotte wel een Superstar. ik kan niet wachten wanneer Ra-one uitkomt!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.