Wassen beeld Shahrukh Khan ook in New York

Bollywood - Wassen beeld Shahrukh Khan ook in New YorkShahrukh Khan heeft het weer voor elkaar gekregen. De 45-jarige King Khan heeft met zijn populariteit ook Madame Tussauds in New York veroverd. Het wassenbeeld van SRK heeft een speciale plek gekregen binnen het museum. Het is een aantrekkelijk Bollywood zone met een replica van de Taj Mahal als achtergrond. Eerst was het wassenbeeld van de enige echte Mr. Amitabh Bachchan alleen te bewonderen in deze Bollywood zone van de MT in New York.

De Bollywood zone in met Madame Tussauds is speciaal ontworpen als een soort filmset, zodat liefhebbers van Bollywood bij het bezoeken van deze zone het gevoel hebben dat ze daadwerkelijk op een Bollywood filmset zijn. Het wassenbeeld van SRK is in een sjiek zwart pak gekleed en werd op 12 augustus feestelijk onthuld. Bij de onthulling was er een dansgroep aanwezig die op de soundtrack van de film ‘My Name is Khan’ en ‘Om Shanti Om’, een speciale act uitvoerden.

SRK staat ook al in de Madame Tussauds in Los Angeles, London en Hong Kong. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, August 16th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Ga zo door Beste man, laat de wereld ook zien dat wij ook belangrijk zijn.Moge nog meer Bollywood star’s op de wereld bekendheid krijgen.
  Het doet mij goed als ik onze mensen ziet wat ze allemaal hebben bereikt.

  RAHAT

 3. Yea…
  You’re ‘re the King Man!
  Echt je bent het beste, en dat verdiende je altijd al!
  LoveeeeeU So much (L)
  *always be

 4. @rahat

  Heb jij het gevoel dat mensen ons niet belangrijk vinden en dat het plaatsen van een wassenbeeld van 1 onze grootste bollywoodster verandering in gaat brengen?

  Daar is toch wel meer dan alleen dit voor nodig hoor. Laten we beginnen met kwalitatief goede films die een mainstream publiek kunnen halen. Want daar schieten we helaas nog steeds tekort!!

 5. Amrit: Nee, zo heb ik het niet bedoeld e-mails wordt altijd anders opgevat.Ik bedoel wij worden nu gezien overal op de wereld wordt over Bollywood gepraat en dat geef wel het gevoel van ja wij zijn ook aanwezig.
  Niks slecht bedoeld over jou goede reactie daar ben ik blij mee,maar ik ben gewoon trots als ik zie en hoor als wij wat hebben bereikt.

  Verder hoop ik dat er in de toekomst goede films zult komen.

  Groetjes,

  Rahat.

 6. eeey mensen wat praten jullie voor onzin,wie is deze kleine kabouter wel dat jullie hem zoveel bewonderen,,vergeleken met salmankhan is deze egel nix…..lolzzz…moet je die neus zien ,wollah als deze niet beroemd was zou geen persoon hem aankijken dus hoezo praten mensen boelshit dat hij een lekkertje is of wat dan ook,
  king of khan pfff hij mag de pot op.
  en je zou egt dom zij om een kaartje te kopen om naar hem show te gaan dat is maar geld verspilling ,,,wahaa heb ik niet gelijk?….

 7. @ scatju
  jij bent een hele goeie voorbeeld om te laten zien hoe laag de niveau kan zijn van een i-net gebruiker

 8. @ scatjuu, waarom is salman khan dan zo geweldig?? kun je dat uitleggen en ga alsjeblieft beter opletten op school!!

 9. hahaa mensen wrm zo feel critiek lol,en haloooo salmankhan euh moet ik dat uitlegen waarom hij geweldig is,eey man ga gwn een film van hem kijken dan heb je geen vragen meer over hem….!!!hahaa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.