Priyanka lanceert haar eigen website

Bollywood - Priyanka lanceert haar eigen websiteHet heeft lang geduurd, maar het is eindelijk zover! Priyanka Chopra heeft haar eigen website gelanceerd. De website van deze Bollywood actrice is een totale creatie van haarzelf. Ze heeft zelf bedacht wat ze er allemaal op wil hebben en wat ze wil delen met haar fans. Deze desi-girl is geregeld op twitter en hoopt ook op zo een manier dichtbij haar fans te kunnen zijn. Zo geeft deze schoonheid aan dat ze graag reacties ontvangt over haar website.

Het heeft maanden geduurd om de website iampriyankachopra.com te bouwen. Afgelopen zondag heeft ze deze dus eindelijk online geplaatst. Volgens Piggy Chops is de website een reflectie van haar persoonlijkheid. Ze geeft op deze site bloot wat ze leuk vindt en niet wat haar mening is over enkele onderwerpen. Op de website geeft Priyanka aan: In my world, There’s Me, My Style, Giving, Sharing, My news, And You! Dit zijn de onderwerpen op de site iampriyankachopra.com.(©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, August 13th, 2010 and is filed under 28197. You can follow any responses to […]

  2. eeewah priyanka jij bent egt goed meid ga zo door liefje
    al weet ik dat je er tog niet uit ziet zonder make-up ,maar tog bewonder ik je…!!!lolzzz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.