Roopram finaliste Mrs. Globe Beauty Verkiezing

Bollywood - Roopram finaliste Mrs. Globe Beauty VerkiezingDe MRS Globe Nederland organisatie introduceert de eerste Misses verkiezing voor vrouwen van de leeftijd 22 tot en met 45 jaar in Nederland. De organisatie is in Nederland in het leven geroepen om volwassen vrouwen van alle lengtes en maten de kans te geven om te laten zien wat de kracht van een mooie vrouw is en wat de factoren zijn die een dergelijke vrouw mooi maken. Één van de deelnemers aan deze verkiezing is Janice Roopram.

Op dit moment werkt zij als directie secretaresse en in haar vrije tijd kunnen wij haar ook terugzien als freelance make up artist. Janice is geen onbekende in de media, als presentatrice van Boroman TV heeft zij in 2006 haar debuut gemaakt op de Nederlandse en Surinaamse televisie. Dit jaar wordt de Mrs Globe Verkiezing groots georganiseerd, de grote finale show van 26 september zal plaats vinden in studio 21 te Hilversum. De uiteindelijke winnares zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezing van MRS Globe 2011 in Cyprus.

Uiteraard kan er op Janice worden gestemd zodat zij verzekerd is van een plaats in de top 15: stuur het bericht mrsglobe (spatie) janice naar 3553.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Sunday, August 8th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.