Mela festival 2010 op het Malieveld

Bollywood - Mela festival 2010 op het MalieveldKomend weekend vindt het Hindoestaans Mela festival Malieveld plaats in Den Haag. Dit openlucht evenement voor het hele gezin, vindt traditiegetrouw plaats gedurende een weekend van vrijdag tot en met zondag. De ingrediënten van het Mela festival Malieveld zijn: muziek, dans, show en zang. Op Mela kun je uiteraard ook terecht voor diverse bezienswaardigheden, exotisch fruit, oosterse kleding, geschriften en sieraden. Ook de inwendige mens komt volledig aan haar trekken: er zijn onder andere Surinaamse, Hindoestaans, Indische, Indiase en Javaanse hapjes en drankjes.

Mela 2010 wordt groots uitgepakt en het programma is aangevuld met diverse toppers uit India. Zo is niemand minder dan Javed Ali, die diverse Bollywood hit songs op zijn naam heeft, aanwezig. Gedurende dit festival kun je ook genieten van locale top formaties o.a. Xqlusiv, Xpress, Beatmachine, Face 2 Face, Formation, Indian Eagles en Baithak Gana.

De filosofie van de organisatoren is dat het erkennen van verschillende culturele achtergronden leidt tot acceptatie en respect voor elkaar. Tijdens het Mela festival staat dit centraal. Deze filosofie is ontstaan bij stichting Insaaf Nederland in 1991 vanwege een gebrek aan informatie over de diverse culturen en godsdiensten in Den Haag. De bezoeker van het festival worden dan ook op diverse manieren geïnformeerd over de verschillende culturen uit Den Haag.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, August 6th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ayesha

    had je info beter gecheckt dan had je gezien dat sharukh khan het weekend ervoor zou spelen bij taste of india.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.