Anil Kapoor gelooft in de vrouw

Bollywood - Anil Kapoor gelooft in de vrouwDe bekende Bollywood acteur Anil Kapoor, die al ruim 30 jaar in het vak zit, geeft aan dat hij het erg belangrijk vindt dat vrouwen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te kunnen ontplooien. Anil Kapoor heeft altijd geloof gehad in de kwaliteiten van de vrouw. Hij gebruikt daarvoor als voorbeeld zijn dochters Sonam en Rhea en geeft aan dat wat zijn dochters vandaag zijn niet alleen door hem komt, maar ook door zijn vrouw. De 49-jarige acteur trouwde in 1984 met Sunita Bhambhani en kreeg tijdens zijn huwelijk twee prachtige dochters.

Dochter Sonam maakte haar filmdebuut in de film Saawariya. Ze heeft daarna in ‘Delhi 6’ gespeeld en recentelijk is haar laatste film ‘I hate Luv strorys’ uitgekomen. Sonam is volgens Anil op de goede weg. Rhea werkte als assistente aan de film ‘Wake up Sid’ en is erachter gekomen dat ze liever achter de schermen wil blijven werken. Ze is momenteel bezig met een eigen productie van de film ‘Aisha’. Deze film is gebaseerd op een Britse novel, genaamd Emma.

Anil is erg trots op zijn dochters die op zo een jonge leeftijd iets willen bereiken. Hij geeft aan dat vrouwen in India tegenwoordig veel meer mogelijkheden hebben vergeleken met het verleden. Vroeger kregen vrouwen geen gelijke behandeling en was de kans klein dat ze succesvol konden worden. Tegenwoordig ligt succes veel meer in de handen van de vrouw en haar kwaliteiten. Vrouwen krijgen steeds meer kansen en mogelijkheden en daar staat Anil Kapoor helemaal achter. (©ZD/Bollywood.NL)

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, August 5th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Vrouwen worden succesvoller omdat ze anno 2010 niet schromen om onder de tafel va nregisseurs te duiken.

    Of zijn er werkelijk naievelingen die denken dat vrouwen meer waard zijn voor hen dan wegwerpproducten in een land met 1 miljard mensen?

  3. Zijn dat de dochters dat wist ik niet eens:P
    En dat hij ook 49 kan ik niet eens merken ..
    Maarja hij heeft verder well leuke filmss..

    *tuurlijk zonder vrouwen in deze wereld was het een doodsaaie wereld

  4. SRKFan,wat een onzin zeg denk jij niet dat vrouwen meer waard zijn.
    Dus als ik mij niet vergist zijn jou moeder,zus,tante,oma helemaal niet waard.Ik zou mij dood schamen om zulke onbenulige commentaar te geven over vrouwen.Als jij niet weet Heeft een vrouw onze profeet op de wereld gebracht,een vrouw heeft Jezus op de wereld gebracht,een vrouw heeft Ram,Krishna en Saibaba op de wereld gebracht,een vrouw heeft Abraham (Ibrahim),Mozes (Muza),Jacob(Jacoub)op de wereld gebracht.Jou moeder is jou eerste guru,zij kan tijdens het bevalling dood gaan of verlamd raken van al die pijnen alleen om jou gezond op de wereld te brengen.Het raakt mijn tenzeerste als iemand een vrouw beledigd want mijn vader was jong overleden en mijn moeder heeft ons met heel veel pijn en leed opgevoed.Dus ik zou je een advies geven,ik weet niet hoe jong je bent maar denk eens goed na wat je zegt.

    MVG

    Rahat

    ALLAHHAFIEZ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.