Shahrukh Khan en Gauri samen in tv-reclame

Bollywood - Shahrukh Khan en Gauri samen in tv-reclameVoor het eerst zullen Bollywood acteur Shahrukh Khan en zijn vrouw samen te zien zijn in een tv-reclame. Gauri staat niet graag in de middelpunt van de belangstelling en heeft daarom in het verleden tientallen tv-commercials geweigerd. Maar zij is nu wel ingegaan op het aanbod voor een tv-reclame voor een meubelzaak. In deze reclame zal ze te zien zijn met niemand anders dan de enige echte Shahrukh Khan. Dit zal voor hen de eerste tv-reclame samen zijn. Voor Gauri is dit een veilige entree in de tv wereld.

SRK en Gauri zullen samen een concurrentie vormen voor de Bollywood koppels die vaker te zien zijn in reclames, zoals: Kareena en Saif, Abhi en Aish, enz. Het is de vraag of Gauri bewonderd zal worden om haar prestatie in deze reclame of omdat ze de vrouw van SRK is.

Niet alleen Gauri heeft een aanbieding gekregen, maar ook hun lieftallige zoon, Aryan. De 12-jarige zoon van SRK heeft een aanbieding gekregen om samen met zijn vader in een Bollywood film te spelen. Hij zou dan in deze film te zien zijn als de zoon van SRK. Het enige wat over de film bekend is, is dat de film over tienerproblemen gaat. Of SRK het toelaat dat Aryan deze rol mag spelen is nog onduidelijk. Voor Aryan zou het niet de eerste keer zijn in Bollywoodfilm. Hij heeft de kleine Shahrukh gespeeld in K3G. Zo te merken gaat het de Khan’s erg goed. We zijn benieuwd!

18 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Sunday, August 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Leuk Voor Gauri en Shahrukh.
  Alleen (mijn mening) Vind ik ze niet echt bij elkaar passen ik bedoel bij gauri staat het niet om een reclame te maken want knap is zij niet.
  Zoals Saif en kareena zijn leuke mooie koppels dat geoldt het zelfde bij abhisekh en aiswarya.

  Maarja wel leuk dat ze samen op een reclame komen :).

  LOVE U SHAHRUKH KHAN Always be!!!

 3. Wow kan niet wachten, Ik wil die reclame zien.
  En ben benieuwd hoe vader en zoon zullen samen te zien zijn.
  Luv you Srk<3 I wish I was Gauri… 🙁

 4. wow kan niet wachten die reclame zien.
  En ben benieuwd hoe Vader en Zoon zullen samen te zien zijn.

 5. Dit is niet de eerste keer dat Gauri in een tv-reclame verschijnt. Ze verscheen eerder in andere commercials met SRK, waaronder voor een shampoo/zeep reclame, in 1994.

 6. niet kletsen over shahrukh en zijn vrouw, het is zijn keus dat hij met haar is getrouwd,
  Ik vindt gauri een prachtig vrouw,en ze hebben twee prachtige kids,mijn mening.

 7. WTF… lelijke mensen??? Gauri & SRK zijn ECHT NIET LELIJK!! :S
  ik vind ze echt zooo schattig bij elkaar!!!
  kareena & saif zijn pas lelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.