Priyanka in tranen door diamanten ring

Bollywood schoonheid in tranen door diamanten ringBollywood schoonheid Priyanka Chopra, die 28 jaar is geworden op 18 juli, heeft haar verjaardag met haar familie en haar vrienden door kunnen brengen. De ouders van Priyanka hadden een klein feestje georganiseerd voor ‘Piggy Chops’. Priyanka was erg blij met haar feestje, want haar moeder had Priyanka’s favoriete Punjabi gerecht klaar gemaakt. De ouders van Priyanka wisten dat ze al plannen had op 18 juli en hebben dit feestje iets eerder gepland.

De 28-jarige actrice is iemand die niet snel haar emoties toont aan haar omgeving. Wat Priyanka het meest ontroerde en in tranen deed uitbarstte was het feit dat ze een diamanten ring als cadeau kreeg van haar ouders. Toen ze haar ring zag, begon Priyanka te huilen als een baby. Volgens een goede vriend van Priyanka, heeft niemand haar nog zo zien huilen om iets.

Haar broertje, die een week voor Priyanka’s verjaardag 21 jaar is geworden, bleef PC gedurende het hele feest pesten dat hij haar ring zou bewaren voordat ze zou vertrekken. Priyanka is ontzettend trots op haar broertje en had voor zijn verjaardag een surpriseparty georganiseerd. Hier heeft ze tot in de kleine details zelf aandacht aan besteed. Haar broertje, Siddhart, vond dit erg leuk en heeft PC op haar verjaardag verrast met een zelfgemaakte Pasta. Hij heeft een jaar in Zwitserland een professionele culinaire opleiding gevolgd.

Priyanka was ontzettend blij met deze dag, maar vooral met haar ring. Op de 18 juli is Priyanka met enkele vriendinnen naar Phuket afgereisd om daar haar verjaardag door te brengen. Samen met 6 van haar vriendinnen heeft zij een ontzettend leuke verjaardag gehad. PC heeft dus echt genoten van haar 28e verjaardag, zowel met familie als vrienden. (©ZD/Bollywood.NL)

22 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Saturday, July 24th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. is dit nou echt nieuws?? ze was blij met een ring die ze voor haar verjaardag kreeg!! NOU ZEGGGG, BEN IK BLIJ OM DAT TE WETEN…
  Bullshit!

 3. Arme Priyanka, ze had zeker nog geen MOOI DIAMANTEN RING. En wat is ze haar ouders dankbaar zeg.
  Ze moesten een kijkje gaan nemen in India, waar sommige kinderen geen eten hebben en geen kleren hebben.
  Wat een nieuws zeg. hahaaaaaa

 4. jullie komen hier voor bollywood nieuws dit is bollywood nieuws
  niet zeuren anders ga je lekker naar een andere nieuws site waar nieuws is over arme kinderen die geen eten en kleding hebben.

 5. Viri, mense mogen tog hun eigen mening geven, of niet?, of mag jy dat alleen doen… dus niet.

 6. Viri, wij mogen toch onze eigen mening geven. Als jij dat nieuws vind is dat jou recht toch, net zoals ik het belachelijk vind, want zulk groot nieuws is het niet. Als er geen nieuws is, dan is er geen nieuws en schrijf geen domme dingen hier

 7. @Viri, je snapt het volgens mij niet, het is gewoon een beetje raar waarom ze moest janken om een diamanten ring!! Daar gaat het eigenlijk om, een echte golddigger!!

  Dat er arme kinderen geen eten, kleding etc. hebben kan haar (en zoals de meeste bollywoodsterren) geen reet schelen!!!!!

 8. @viri je hebt wel gelijk. het gaat over bollywood nieuws dus je krijgt hier zelfs kleine onzin nieuws over bollywood te lezen dus mensen moet niet zeuren

 9. wat jammer dat het die bollywood sterren die arme kinderen niets kunnen schelen , of zijn die bollywood sterren zo bezig met zich zelf ? die bollywood sterren zijn waarschijnlijk heel rijk, maar dat denk ik dat weet ik niet.

 10. tuurlijk mogen jullie je mening geven
  maar als er wat is gebeurd in bolywood zoals deze nieuws dan hoor je jullie zeuren dat het geen nieuws is enzo

 11. Ik vind dat geen nieuws en als ze geen nieuws hebben, dan moeten ze zulke onzin niet schrijven.” Priynaka in tranen door diamanten ring”.
  Waarom niet ” Priyanka heel blij met diamanten ring”
  Waarom moest men dat woord tranen gebruiken.
  Ze weet niet wat het is om tranen te laten vallen.
  Natuurlijk is het leuk om af en toe wat leuks te lezen over ze, maar dit slaat alles.

  p.s. ze zullen heus wel geven om de arme kinderen hoor.

 12. wat ik zei over rosie een trut en dombo dat was ik niet
  iemand wil grappig zijn en gebruikt mijn naam -_-

 13. Iets dat je nog niet weet ,is nieuws.Je moet niet alleen aan je zelve denken….
  Tranen laten vallen is weer iets anders dan in tranen uitbarsten van emoties dus geen gezeur.
  PC is een bollywood ster,dus is dat alles bollywood nieuws
  De sterren zijn niet verantwoordelijk voor de armoede die daar heerst.

 14. Zoals Viri al zei: dit is een site voor Bollywood nieuws, dan krijg je ook het kleinste nieuws dat er is over Bollywood. Wie ander nieuws wil, moet het maar even op een andere site gaan opzoeken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.