Anupam Kher stapt uit Bollywood Hitler film

Anupam Kher stapt uit Bollywood Hitler filmBollywood acteur Anupam Kher zal niet meer te zien zijn in de aangekondigde Bollywood film ‘Dear friend Hitler’ over de laatste dagen van nazi-dictator Adolf Hitler. De 55-jarige acteur, die de rol van Hitler zou spelen, is geschrokken van de reacties van zijn fans op deze rol. ‘Hoe kun je de rol van Hitler spelen, die verantwoordelijk is voor de moord op miljoenen mensen’ is een veel gehoorde reactie op het voornemen van Kher. De Bollywood acteur gaf aan dat de reacties van fans hem heel erg geraakt hebben en hij daardoor besloten heeft om uit het project te stappen.

De spraakmakende film, die geregisseerd wordt door Rakesh Ranjan Kumar, gaat over de liefdesaffaire tussen Hitler en Eva Braun tijdens de laatste dagen van de oorlog en zal zich afspelen in de Berlijnse bunker waar Hitler zich in de laatste oorlogsdagen schuilhield. De rol van Hitler’s vrouw Eva Braun zal worden gespeeld door de voormalige Miss India Neha Dhupia. Het is niet duidelijk als zij hiermee doorgaat nu Kher eruit stapt. Ook is niet duidelijk hoe de regisseur hiermee verder gaat en wie dan wel de rol van Hitler zou moeten vervullen.

6 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, June 18th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Deze film zal nergens op slaan, het sal sommige mense pyn doen, toen se in die tyd dinge meegemaakt hebbe, dus k snap nii WRM se ALSNOG

 3. Als dese film gemaakt word, en uitkomt, gaan sommige mense weer pyn kryge omdat sommige mense wel versgrikkelyke dinge mee hebbe gemaakt in die tyd, dus k snap nii WRM SE ALSNOG DESE FILM MKN!!
  Se moete eerst nadenke ¬¬.

 4. ze wouden deze film laten zien over de ‘menselijke’kant van hitler ?
  zo iemand heeft geen mennselijke kant

 5. tjaa ik vind dat jullie gelijk hebben
  het is wel heel erg maar goed dat hij die rol niet meer speelt
  maar de vraag is wie gaat er dan wel spele???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.