Sarah Thompson wil carrière in Bollywood

Sarah Thompson wil carrière in BollywoodDe Amerikaanse schoonheid in ‘Rajneeti’, die de vriendin van Ranbir Kapoor speelt, heeft het ontzettend naar haar zin in Bollywood. Ze voelt zich helemaal thuis in India en in de Bollywood filmindustrie. In eerste instantie dacht Sarah Thompson dat Bollywood altijd alleen om het zingen en dansen ging. Maar ze is erachter gekomen dat het veel meer is dan alleen zang en dans. Na haar debuut in ‘Rajneeti’ heeft ze zich helemaal gevestigd in India. Ze heeft India hiervoor maar liefst drie keer bezocht. Eerst voor de opnames en daarna voor de stemopname en uiteindelijk voor de release van de film.

Voordat ze aan de film meewerkte, heeft Sarah enkele films van de director bekeken en om de acteerstijlen van Ranbir Kapoor te begrijpen, heeft ze enkele van zijn films moeten bekijken, waaronder ‘Wake up Sid’ en ‘Saawariya’. Sarah heeft enkele andere filmmakers ontmoet in India om zichzelf op de kaart te zetten. Om carrière te maken in Bollywood moet ze natuurlijk de taal kennen. Sarah laat weten dat ze nu haar eigen Hindi docent heeft. Dus nu zal de taal in ieder geval geen barrière meer zijn voor haar. ‘’Ab mujhe Hindi bolne aati hai’, aldus Sarah.

De Amerikaanse schoonheid die in ‘Rajneeti’ enkele zoenscenes heeft gedaan met Ranbir is niet uitgepraat over hem. Ze blijft maar zeggen hoe dankbaar ze Ranbir is voor zijn aanwezigheid en voor de behandeling die hij haar heeft gegeven. Ze voelde zich door hem heel erg comfortabel en voelde zich totaal geen buitenlander. Dankzij hem is voelde zij zich op haar gemak om haar beste beentje voor te zetten in de film. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, June 17th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. wie is iedereen ?
  deze mensen doen dat alleen zodat ze over de hele wereld bekend zijn

 3. ik vindt dat jullie gelijk hebben
  kbedoel egt veel mense willen oppeens in bollywood kome maar
  MIJN MENING is dat het eigenlijk aan de ene kant niet goed is kbedoel bollywood is voor indische acteurs snapje kbedoel voor india en voor amerika is dan hollywood wnt tegenwoordig zijn er zoveel acteurs van hollywood naar bollywood maarja zij wete het wel beter

 4. ahaha jeetje, weetje hoeveel mensen er zijn in hollywood,wat zeggen jullie allemaal met IEDEREEN. ga eens namen opnoemen. je kan hoog uit 5 a 8 namen opnoemen.

 5. maar als bollywood internationaal wil gaan dan komen ze niet ver met alleen indiaanse acteurs
  dan heb je een internationaale cast nodig

  in veel films van bollywood zie je die negers en chinezen hindi praten denk je toch van wtf ? O.o

 6. hoe zo holywood voor amerikanen en bollywood voor bollywood acteurs ? het om gekeerde moet toch kunnen ?dat lijkt mij toch alleen mooier?wordt het anders niet een beetje saai ?

 7. Wat is Rajneeti toch een slechte film, ik had er zooooo naar uitgekeken!!! echt een slechte film……ik snap bollywood echt niet meer!!!

 8. Weeeyyooo,,
  iedereen denkt opeens bollywood te kunnen binnendringen! 😛
  ik hoop het niet 😀
  Denkt Sarah Thompson opeens binnen te komen als ze even mooi over ranbi
  praat. straks probeert ze nog een relatie te krijgen met hem dat mag echt niet gebeurenhij is veel ste knap voor haar:p
  I love Ranbir Kapoor
  Trouwens Ranbir kapoor bheegi si bhaagi si ilove that song

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.