Aish deelt liefde via selfmade maaltijd

17

Bollywood - Aish deelt liefde via selfmade maaltijdMen zou nooit denken dat een beeldschone en succesvolle actrice als Aishwarya Rai haar handen gebruikt in de keuken. Maar ondanks haar drukke schema, probeert deze Bollywood ster toch tijd te maken om haar man te verwennen met een lekker zelf gekookte maaltijd. Aish heeft onlangs op de filmset van ‘Game’ in Griekenland, haar kookkunsten ook bewezen aan de hele cast van de film.

Niet alleen manlief heeft hiervan mogen genieten, maar ook Kangana Ranaut, Jimmy Shergill, Boman Irani, Anupam Kher, Farhan Akhtar en enkele anderen hebben van Aish kookkunsten mogen smullen. Abhishek gaf aan dat ze dit, naast alle andere leuke dingen, vaker doen in hun vrije tijd.

Het gehuwde leventje van Abhi en Ash loopt zo te horen perfect. Aish is gezegend om overal waar ze gaat een succes achter te laten. En Abhi is erg dankbaar dat hij als haar man aan haar zijde mag staan. Hun leven lijkt wel een Bollywood sprookje. (©ZD/Bollywood.NL)

17 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, June 4th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

 2. beeldschoon kan je weghalen
  want er zijn mooiere vrouwen.
  maar leuk dat ze eidenlijk wat goeds heeft gedaan ;d

 3. Asihwarya Abhi love you 2 too to death!

  Raavan, I’m surely going to watch in Pathé!

 4. beeldschone! haha, zij is so mooi er zijn nog andere meisjes en vrouwen die mooier dan aish is

 5. ik ben gigantisch blij voor Aish . Zo,n geluk zou zij nooit krijgen bij die mislukte Salman Khan . Bij hem moest zij in Burka
  lopen

 6. Vijinder, zo heeft iedereen een eigen mening.
  Aish, zou nooit in een Burka moeten lopen, want volgens mij is Salman ook geen echte moslim, of bedoel je dit niet.
  Als ik heel eerlijk mag zijn, vond ik haar beter bij Salman khan passen qua uiterlijk. Maar qua geluk en de liefde is ze inderdaad beter af met Abhi.

 7. Rosie ,mag ik tegen jou wat vertellen . Die huwelijk is niet door gegaan omdat Salman alleen in muslim wilde trouwen .Kijk die huwelijk van hritik Roshan is op zijn hindoe en muslim gebeurd .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.