Sushmita laat dochtertje zien

Bollywood actrice Sushmita SenBollywood actrice Sushmita Sen bewijst keer op keer dat ze een gevoelig persoon is. Ze is een warm hartig mens en ze houdt zich aan haar principes, net als een voorbeeldige miss. In het jaar 2000 heeft Sushmita haar eerste dochter geadopteerd, Renee. Inmiddels heeft Sushmita haar tweede dochtertje geadopteerd. Voor het eerst heeft zij haar tweede dochtertje aan het publiek voorgesteld. Dit was op de bekendmaking van de winnaars van het ‘I am Princess’ evenement.

Sushmita is zo trots op haar kinderen en liet het publiek haar dochtertje, Alisah, vasthouden. Het publiek was vrij om met Alisah te spelen. De drie maanden oude Alisah schijnt dol te zijn op camera’s en lijkt wel een natuurtalent. Het lijkt alsof ze dat heeft genomen van haar mams.

Renee is inmiddels 10 jaartjes oud. Samen met Renee en Alisah vormt Sushmita een gezinsleven met het gemis van een man en vader. Sushmita gelooft sterk in touwen en weet dat er voor alles een juiste tijd is. Ze staat er open voor en geeft ook aan dat er meerdere adopties zullen volgen na Alisah. (©ZD/Bollywood.NL)

4 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, May 4th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses […]

  2. Ik vind haar gewoon geweldig. Ze is mooi van binnen en buiten. ze geeft 2 kinderen in toekomst! SUSH je bent prachtig meid!
    Dank zij jou zullen zij iets bereiken in hun leven. GO SUSH GO> God bless U.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.