Shahrukh Khan’s humor haalt de kranten

SRK_awardShahrukh Khan is ontzettend blij met zijn status en staat bekend om het feit dat er nauwelijks schandalen over hem te vinden zijn. Helaas voor SRK heeft hij een grap gemaakt, die door de media is opgeblazen. Shahrukh las in de krant dat hij voor zo een opmerking voor de rechter gesleept kon worden. Het gaat om de opmerking die hij maakte dat hij naakt zou dansen als zijn team Kolkatta Knight Riders zou winnen bij de Indian Premiere League(IPL).

Via zijn twitter merkte SRK op dat men tegenwoordig geen humor meer heeft. Hij bedoelde het als een uiting van blijdschap en was het dus niet van plan daadwerkelijk uit te voeren.

Shahrukh Khan bleef doorgaan met het posten van droge humor berichten op zijn twitter. Een van zijn laatste grapjes was dat hij tegenwoordig met zijn kleding aan doucht. Hopelijk wordt dit niet zo serieus genomen door de media, want het wordt pas grappig als dit als nieuws in de krant zal verschijnen. (©ZD/Bollywood.NL)

14 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, April 13th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Bollywooodsterren mogen niet zomaar iets roepen, ze moeten echt oppassen want de camera’s staan overal klaar.

  Sharukh is inderdaar a real gentleman!!!!

 3. voor de rechter omdat je zegt dat je naakt zal optreden en dat het de volgende dag blijkt dat het een grap was?
  wat is er met die rechters gaan ze hem vervelen ?
  zoekt die echte criminelen !!

 4. zo,,zo

  daar nemen ze ook alles zo serieus op.
  pff…(arme sharukh kan niet meer eens leuke geitnjes uithalen)

 5. jeetje zeg, ze moeten zich echt me boeiendere dingen gaan bezig houden! laat die man met rust zeg ..
  zijn veel belangrijke dingen aan de hand in india.

 6. Laatste tijden SRK is meer arrogant geworden een maakt stomme grappen. Das echt niet mooie !! als hij zo door gaat dan zal hij zijn status meer en meer dalen.

 7. MARA heeft gelijk srk doet egt arrogant ik bedoel als bollywood ster moet je serieus en slim zijn want hallo natuurlijk gaat dit gebeuren

 8. echt zo dom!
  alleen door een grapje?
  idd met je eens! er zijn belangrijkere dingen in India aan de hand, mensen moeten niet zeiken

 9. Goedemorgen,

  SRK kan wel de beste zijn en populair maar hij moet ook zijn grenzen kennen.Iedere keer als hij een show presenteerd moet hij mensen beledigen dat is geen stijl. Hij moet een ding niet vergeten wat hij tot nu toe heeft bereikt komt door zijn fans. Hij als superster moet juist een voorbeeld geven. Daarom wilt Farhakhan ( main hoon na ) en Sanjay leela Bansalie ( Devdas )nooit meer met hem samen werken.
  Als mensen rijk worden vergeten ze altijd het verleden. Salmankhan had hem onderdak gegeven toen SRK helemaal niks had en nu je ziet het maar….

  mvg

  AllahHafiez,

  Rahat

 10. @ rahat
  jouw reactie slaat echt nergens op ?
  denk je serieus dat Sharukh dat express heeft gedaan? misschien wou hij zelf iets willen bereiken? en heeft het aanbod van salman niet aangenomen.
  Er gaan zó veel verhalen over die 2, maar niemand weet wat de echte waarheid is. Maar ik denk niet dat shahrukh zijn aanbod express heeft geweigert om salman pijn te doen.
  En ja er worden mensen belegidgt tijdens zo een show, maar het is een grap. en de teksten maakt hij zelf niet? die lezen ze van zo een bord 😉
  En karan johar en sajid khan dan? die maken toch ook zo vaak grappen tijdens een show bv. zca maar het is zo , je kan geen show presenteren zonder al die grappen, het zou niet meer leuk zijn.
  En het is niet dat hij omdat hij rijk is , hij het verleden vergeet?:S ( kijk; life of a superstar srk ; teamwork )
  en dan moet je pas oordelen 😉

 11. af en toe zeg ik ook goede middag in plaats van goede morgen dat is gelukkig nooit de reden van iemand geweest om naar de rechter te gaan, word je soms ziek van een grap ? gebeurt er iets erg ?

 12. ik heb hem op twitter en hij is kei grappig
  Ze willen gewoon dat hij slechte naaam krijgt van al dat populariteit. Jaloerzzzzzzz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.