Hrithik Roshan slecht in Marketing

hrithikIn een interview geeft Bollywood acteur Hrithik Roshan aan dat hij helemaal niet weet hoe hij zijn films moet promoten. Hij is een grote fan van Shahrukh Khan en Amir Khan, die een inspiratie voor hem zijn. Ook op het gebied van het promoten van zijn films, kan Hrithik heel wat leren van die twee. De manier waarop SRK en Amir hun films promoten, wil hij ook in de toekomst kunnen. Maar voor Hrithik is het een lange weg, omdat hij geen idee heeft hoe hij dat moet doen. Hij geeft aan dat hij een acteur is en geen marketingtalenten heeft.

De film ‘Kites’, die geproduceerd wordt door zijn vader, wordt al enkele maanden verwacht in de bioscopen. Maar omdat de film zowel in het Hindi als in het Engels wordt gemaakt, duurt de release iets langer dan verwacht. Op 21 mei zal deze lang verwachte film uitkomen in 60 verschillende landen. Kangana Ranaut, Hrithik Roshan, Barbara Mori en nieuwkomer Nicholas Brown zullen in deze film te bewonderen zijn. (©ZD/Bollywood.NL)

12 REACTIES

 1. Dat is niet zo erg daar heb
  zoveel mensen in de crew voor.
  En weet iemand wanneer Kites uit
  komt ? 😛

 2. […] post by Administrator Posted on Wednesday, April 7th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 3. ik was helemaal vergeten dat er nog een film zou uitkomen genaamd ‘kites’. want duurt zo lang,en ik had die trailer al heel lang geleden al gezien..
  ben wel benieuwd!

 4. Ik kan ook niet wachten op deze film.

  Muziek is heel goed. K.K. zingt weer hele mooie liedjes. Die nummers lijken heel veel op dat nummer van Om Shanti Om. Akhon mein teri ajab si….

  Maar een goed product verkoopt zichzelf wel. Hij moet die film alleen onder de aandacht van de mensen brengen. Dan is het grootste gedeelte al gedaan.

  @ MissM ; Die film komt op 21 mei uit. En ze gaat het hier in de bios draaien.

 5. Weer de zoveelste ”acteur” die door papaliefg is omhooggehesen in Bollywood…

  face it, er zullen op deze manier nooit nieuwe hero’s komen.

 6. @srk fan
  hij heeft het wel verdient hij kan wel goed acteren
  maar er zijn wel veel mensen die door connecties zo in films spelen
  zoals abhisjiek batchan

 7. nou ik bedoel kan me ook wel voorstelle dat Hrithik Roshan het moelijk heeft want jahh niet iedereen kan het makkelijk hebbe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.