Indian Night in Escape deLux

indiannight2Escaparty, de organisatie die jarenlang studentenfeesten in Amsterdam heeft georganiseerd lanceert op 7 mei 2010 de eerste editie van Indian Night in Escape deLux .Indian Night staat voor een gezellige avond in een luxe club, een intieme sfeer en lekkere muziek met een Indian Vibe. De muziekstijl varieert van r&b-reggaeton-dancehall-house-soca-merengue-latin house-hindi-chutney-bigi poku-kawina-zouk-old skool tot reggae.

We hebben deze avond een te gekke Dj line-up met:
Dj Sha
Dj Andy(brasil bar)
Dj Zunils( best Hindi Dj from Holland)

Zorg ervoor dat jij bij de lancering van deze eerste editie van de partij bent. Escape deLux heeft een beperkte capaciteit, bestel daarom je kaartjes vooraf om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.escaparty.com.


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.