Motor ongeluk Kangana tijdens shoot

Bollywood - Motor ongeluk Kangana tijdens shootKangana Ranaut, die onlangs 24 jaar is geworden, heeft haar voet bezeerd tijdens een shoot voor de film ‘Tany weds Manu’. De Bollywood actrice moest voor een scene uit deze film een motorfiets besturen. Helaas lukte het Kangana niet om balans te houden en verloor controle over het stuur. De scene heeft Kangana een kleine kneuzing opgeleverd aan haar voet. Wat de kneuzing nog erger maakte voor Kangana, zijn de Ghoengroe’s die ze aan had op dat moment.

Door de Ghoengroe’s heeft deze schoonheid tijdens de val, wat diepe snijwonden opgelopen. Wat een ieder nieuwsgierig maakt is het feit dat ze een motorfiets met Ghoengroe’s moest besturen. Kangana werd geadviseerd om een week lang te rusten. Ze mocht haar voet niet vermoeien. Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat een acteur of actrice zichzelf bezeerd tijdens het filmen. We zijn in ieder geval benieuwd naar de film van Kangana. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, April 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. het is een soort voetband met veel belletjes en gee armbanden
  viri jij bent egt een leeghoofd

 3. Antwoord Afghaan meid ; Ik denk die
  dingen die soms aan je voeten doet.
  voor als ze dansen dat je dan zo’n
  geluid hoort.

  Beterschap
  😛

 4. @ i hate srk haters

  wrm die reactie ?
  omdat ik dat toevalig iets niet weet gelijk een leeghoofd?
  soort van jij bent zo geweldig en weet alles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.