Expliciete Bollywood film over relaties

Expliciete Bollywood film over relatiesDe nieuwe, experimentele Bollywood film ‘Love Sex aur Dhoka’ (LSD) is de laatste dagen prominent aanwezig in de Indiase media. LSD vertelt het verhaal van drie relaties. Het eerste verhaal gaat over een jong koppel dat op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaat. De andere twee verhalen gaan over seks en verraad. De film doorbreekt Bollywood barrières onder meer door de expliciete seksscènes meldt Radio Nederland Wereldomroep (RNW).

Wat deze film zo uniek maakt is dat de regisseur er niet voor terugdeinst om de seksscènes zo expliciet in beeld te brengen. Scènes die normaliter niet in Bollywood films worden vertoond. Het is bovendien de eerste film voor een groot publiek, die met een normale handycam is opgenomen. De film is volgens RNW met open armen ontvangen in de grote steden in India, maar heeft wel moeite om zichzelf staande te houden in de kleinere steden.

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, March 31st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. ik wil weten of die sex scenes in die film ook gecensueerd zijn
    maar die film lijkt me niet zo intresesant dus zal het vast niet kijken

  3. Nu kan ik alleen nog maar op lichaamskleur herkennen dat het een bollywood film is.
    Overweeg toch een soort van een zonnebank te ontwikkelen waar onze bollywoodsterren onder kunnen liggen. Alleen zouden ze dan superblank daaronder vandaan moeten komen.

    Verheugen jullie ook al op de 1e Bollywood HP film ?

  4. Leander

    er zijn veel porno films van bollywood
    maar wat dacht je ? dat de westerse kant geen invloed heeft in india ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.