Bollywood zanger Atif Aslam in Suriname

Bollywood zanger Atif Aslam in SurinameOp donderdag 1 april 2010 is Pakistans nummer 1 Bollywood zanger Atif Aslam live te zien in Suriname, tijdens een concert dat is georganiseerd door Hardcore Entertainment. Van 21:00u tot 23:30u treedt hij op in de Anthony Nesty Sporthal te Paramaribo. Aslam is een van de weinige Pakistaanse artiesten die in de Indiaanse filmindustrie, Bollywood, met succes is doorgebroken. Hij is als enige Pakistaanse zanger ooit 2 keer genomineerd in de categorie beste zanger voor de de ‘Film fare awards of India’, de grootste awards die uitgereikt worden in de Indiase filmindustrie.

De 27-jarige Atif Aslam, bekend van zijn songs als Pehli Nazar Mein, Tu Jaane Na, Tera Hone Laga Hoon en Tere Bin is zondag 4 april ook in Nederland te zien op de Bollywood Paas Party. In mei treedt deze artiest weer op in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Kijk voor meer informatie over het concert in Suriname ook op hcevents.com.

7 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 30th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Your the best in the town. I swear.
  Je bent geweldig amazing. You know it. Evrebody know it.

 3. Tu Jaane na

  kaise batai
  kyun tujko chahe
  yaara bata na paye
  Batein dil o ki
  dekho jo baagi
  aakhein tujhe samjhaye
  Tu jaane na
  Tu jaane na …

  😛

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.