Shahrukh Khan eerlijk over zijn status

Sharukh KhanKing Khan staat bekend om zijn verschillende hitfilms sinds zijn start in Bollywood in 1991. Shahrukh is over de gehele wereld ontzettend beroemd. Overal waar hij gaat, wordt hij herkend en achterna gezeten. Hij heeft door zijn populariteit, de gekste dingen meegemaakt met zijn fans. Hij is een van de weinige acteurs die bijna nooit verantwoordelijk is voor een schandaal.

Shahrukh, de vader van twee kinderen, is nu 44 jaar en geeft eerlijk toe dat hij absoluut niet zonder zijn populariteit kan. Hij is zeer tevreden met zijn status als ster en vindt het fijn als hij herkend wordt als hij ergens is en dat mensen naar hem op kijken. Hij vindt het motiverend om een voorbeeld figuur te zijn voor velen en is daarom zo ambitieus. Shahrukh Khan zou zijn status als ster helemaal niet willen inruilen voor iets anders. Hij zou het erg missen als niemand naar hem zou omkijken als ster of als de fans niet voor zijn huis zouden staan. Hij vindt het juist een motivatie om alleen maar verder te gaan en het beste van zichzelf te geven.

Door zijn populaire status zou niemand denken dat SRK een verlegen persoon is. Hij geeft aan zeer verlegen te zijn als persoon. Soms heeft hij op een filmset moeite met bepaalde scenes, zoals het lachen en romantische scenes of scenes waarin hij moet uitschelden. Hij moet eerst oefenen om zo een scene voor te bereiden en als hij het eenmaal doet, dan voelt hij zich ongemakkelijk.

Deze King Khan doet het heel erg goed als acteur in Bollywood en heeft zichzelf echt onmisbaar gemaakt. Van zijn verlegenheid is nauwelijks iets te merken in een film. (©ZD/Bollywood.NL)

19 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 29th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. ik zag laatst op CNN of BBC weet nie meer zijn intervieuw en daarin zei hij dat allemaal. dat hij vaak verlegen word om romantische scenes te doen of hij heeft moeite met uitschelden.
  maar ik vind wel knap dat hij voor zo een verlegen persoon alsnog echt mooie scenes maakt.

  xLoveHim

 3. Yeah!
  Ik zou egt niet willen weten wat er zal gebeuren als hij met film maken stopt. I love him so much en steeds dagen erop wordet ik nog meer verliefd op hem. Wat zal er gebeuren als ik hem van deicht bij zie en hem aanraak, goh dan val ik dood want ik ben namelijk zijn grootste fan ooit (ik denk niet dat iemand anders hem grootste fan zou zijn). Want ik ken zoveel meisje die hem fan zijn en toch er naast een vriendje hebben en met hen eigen leven bezig zijn. Maar ik heb geen vriendje omdat ik aan hem denk en ooit wil ik later iemand vinden die net als hem is <3

 4. love him
  man ik wordt steeds dagen erop verliefd op hem terwijl ik nou 17 (een leeftijd om verliefd te worden) ben en alle mijn vriendinnen hebben een vriendje, ik niet…

 5. srk’lOver you’re sick.
  Hij is een goede acteur inderdaad, maar wat jij doet is gestoord.

 6. @srk’lOver you’re sick.
  Hij is een goede acteur inderdaad, maar wat jij doet is gestoord.

 7. Ja schatje je bent geweldig normaal dat iedereen zo veel van jou houdt je vrouw heeft geluk

 8. Ik ben zelf ook een fan van shahrukh khan maar dat betekend niet dat ik op hem ben ik geef veel om hem en wens hem het beste in zijn leven.
  Kus sarah.

 9. mij noemen ze meestal srk freak maar ik ga niet mezelf hopeloos laten zien om geen vriend te nemen of wat dan ook, ik ben zijn fan klaar hoeft nie mezelf gek te laten zien voor mensen

 10. shahrukh khan is echt de beste actor wat je kan hebben ik ben zijn big fan niemand anders ik heb geen vriend omdat shahrukh altijd in mij gedachte zit wie wil nou niet met zo een jongen trouwen hij blijft mij actor voor altijd en ik zal hem nog een keer willen zien met hem praten hoop ik zo erg ik hoop dat jullie met mij eens zijn zo een jongen moet blijven als actor en nooit meer weg gaan I Love You Shahrukh

 11. goed nieuws voor de dames en zker voor srk lover en sheetal
  SRK gaat uit zijn kleren !!
  maar alleen als zijn team kalkota knight riders de toernooi winnen
  gaat hij naakt optreden ofzo op dard e disco op DY Patil stadion

 12. Best Acting ; Shah Rukh Khan
  Best Violence ; Salman Khan
  Best Film of ; Aamir Khan (3 Idiots, Ghajini)
  Best Hansome and Cute Actor ; Shahid Kapur

  ;p

 13. ik ben ook fan van hem ik ben een vrouw met kinderen en kleinkinderen een zorgzame man maaarrr shahrukkhan
  dat is en blijft mijn superstar top.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.