Zus van Hrithik Roshan ‘stiekem’ getrouwd

Bollywood - Zus van Hrithik Roshan 'stiekem' getrouwdDe zus van Hrithik Roshan, Sunaina, is begin dit jaar stiekem in het huwelijksbootje gestapt. De familie Roshan is teleurgesteld in haar keuze melden diverse media, nu het nieuws over het huwelijk naar buiten is gekomen. Het verleden van Sunaina is niet zo rooskleurig geweest als dat van broerlief. Sunaina is in januari voor een tweede keer getrouwd. Uit haar eerste huwelijk heeft zij een dochter van 13 jaar (foto) die bij haar vader en stiefmoeder woont.

In 2005 was Sunaina reeds verloofd, maar heeft deze verloving niet tot een huwelijk geleid. Zij heeft een lang en vermoeid pad moeten bewandelen voordat ze de ware heeft ontmoet. Volgens Sunaina is ze heel erg gelukkig en is haar huidige man, de perfecte man zonder gebreken. Ze hebben elkaar zes maanden voor hun huwelijk ontmoet in een vliegtuig. Ze raakten aan de praat en bleven contact houden. Uiteindelijk werden de twee verliefd op elkaar. Voor Mohan Nagar, de man van Sunaina die werkzaam is in de constructie, is dit huwelijk ook zijn tweede huwelijk.

Volgens Sunaina, die co-producer is van de film ‘Kites’, heeft zij haar werkzaamheden met de familie tijdelijk stop gezet. Volgens de tortelduifjes is de familie Roshan niet zo blij met Sunaina’s beslissing om te trouwen. Ze heeft al die jaren voor haar stiekeme huwelijk gewoond bij haar familie. Ze geeft aan alle hoop te hebben dat haar ouders en broer binnen enkele maanden zullen bijdraaien. Vader Rakesh Roshan, geeft aan gelukkig te zijn als zijn dochter gelukkig is. (©ZD/Bollywood.NL)

11 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, March 26th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. ik weet hoe die huwelijken daar gaan je hebt bijna geen keuze je wordt vaak uitgehuwelijkt
  maar je kent elkaar 6 maanden en gelijk trouwen is ook gek
  maar het is al paar weken geleden dat dit nieuws buiten is gekomen

 3. Nou congratz!!

  ze moet voor de zelf kiezen of die family van hritik nou een probleem heeft of niet.

 4. Antwoord Afghan_Maisje ; Volgens
  mij omdat ze bang was dat haar
  familie het niet goed zou vinden.

  Zielig voor der dochter van 13,
  nu ze haar moeder veel minder ziet.
  Maar goed op je 13e ben al erg
  zelfstandig.
  😛

 5. ahha wist ook niet dat hiritik een zus had maja moeilijk hoor
  zielig voor der familie:S

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.