Salman Khan onbeleefd tegen journalist

Bollywood - Salman Khan onbeleefd tegen journalistSalman Khan die vaak het Bollywood nieuws haalt met zijn onbeleefd gedrag, is weer eens het gesprek van de dag. Enkele jaren geleden kwam hij vaker in het nieuws vanwege zijn wangedrag ten opzichte van zijn ex-vriendin Aishwariya Rai en aanrijdingen die hij maakte onder invloed van alcohol. Nu heeft hij het weer voor elkaar gekregen om zichzelf van een andere kant te laten zien.

Een bodyguard van Salman Khan heeft een journalist geduwd toen deze een aantal vragen aan Salman begon te stellen. Hierdoor is de journalist bijna omver gevallen en riep uit woede: ‘Heb je geen hersenen?’. De bodyguard van Salman heeft de vrouw daarna op een onheuse manier aan de kant geduwd. Salman Khan begon stiekem te lachen en toen de bodyguard terugkeerde, vroeg Salman hem lachend of het gebeuren gefilmd was.

De fans van Salman Khan kunnen het bijna niet geloven dat Salman zijn excuses niet heeft aangeboden. Hetzelfde is een keer met Katrina Kaif voorgevallen. In tegenstelling tot Salman, heeft Katrina de journalist haar excuses toen aangeboden en vroeg de man of hij gewond was geraakt. Ze heeft haar bodyguard gevraagd om in de toekomst wat voorzichtiger te zijn. Salman Khan kan ongetwijfeld nog veel van leren van zijn ladylove. (©ZD/Bollywood.NL)

24 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, March 25th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Als je overgroot opa een hulpje is geweest in Bollywood, dan kom je daar al snel in aanmerking voor acteur. Deze gast kan toch niet acteren, man. Of ben je een bijzonderheid als nooit je zonnebril af doet, je hoepel oorringen inhoudt, last van stijve nek hebt, half naakt over het strand achter wijven aan rent en ieder tekst fluistert zonder je kaak te bewegen.

 3. dat is niet cool van salman khan ,hij is te agresief er is altijd wel wat over zijn agresiefe gedrag hij moet het echt afleren .is niet cool.en dat hij er ook om kan lachen nou niet te geloven
  en het was nog tegen over een vrouw nou nou niet ech dat je zeg respect vol je moet een beetje met respect vol omgaan met mensen het was wel een vrouw hoe kan je zoiets bij een vrouw doen
  nou veel sterkte met agresiefe gedrag hoop dat het snel afleert
  dat was mijn mening over salman khan

 4. wat bezield deze man eigelijk denkt hij dat hj alles kan maken omdat hij acteur is en salmakhan heet is dat het
  ga spelen zou k zeggen je heb geen respect leer met respect vol om te gaan met mensen en vooral met vrouwen ,je had tog al problemen met ex om dit gedrag aishwaria rai nou is maar goed dat ze niet is getrouwd met jou !!!!!!!!!
  gewoon niet normaal absurd gewoon salman khan jij bent gek

 5. wat voor vraag heeft de journalist gevraagd dan ?
  die journalisten zijn nu ook niet beleefd 😛

 6. das wel erg arrogant man… hij is tog wel beter opgevoed dan dat…
  pff ze gaan steeds meer op die hollywood sukkel lijken.
  niet normaal meer….

 7. R,

  Ik heb een vermoeden dat de vraag heel gevoelig lag bij Salman.
  Zo van….Salman, wanneer ga jij nou eens ander baan zoeken ? Ik zoek nog een homo die mijn microfoon wilt vasthouden, want acteren kan je toch niet.

  De waarheid kan soms wel hard aankomen, niet ?

  Hij is de King Kong van Madurodam in een C&A kostuum met schoudervulling, Hans Anders zonnebril waarvan de monturen aan zijn oren hangen, die zijn hoeklippen heeft vastgezet met Pattex.

  Als misschien iets harder zijn best doet, maakt hij misschien wel een kans naast Holle Bolle Gijs te staan op de Efteling. Ze zoeken daar nog een Bollywood versie van. Want door weinig tekst uit te kunnen spreken kom je daar ook wel.

 8. Ik vind die Salman Khan tien keer niets en ook zo misselijk
  Hij heeft wel een paar goede prestaties neegezet in films ( paar maar)
  Acteren kan hij wel, maar dansen? 😮 hahahahaha

  Hij blijft hoe dan ook een misselijk figuur 😀

 9. R

  sorry dat ik er mee bemoei
  maar een deel wat sabrina zegt is wel de waarheid en een deel wat jij zegt ook.

  soms kan Salman echt te ver gaan. en soms heeft hij een grote hart.
  iedereen heeft wel een postieve en een negatieve kant.. zoals Salman
  niemand kent echt een beroemde persoon.. hoe hij leeft.. wat zijn de wensen.. weet je
  maar aan de andere kant heeft hij echt respect tegen elk soort persoon
  kijk maar na dus ka dum hij praat zo netjes (Sabrina en Leader)
  maar jah ik wou iets duidelijk maken
  hoop dat jullie niet boos of beledigd zijn

 10. ik vit salmaan khan heel goeie actirce maar ik hoop dat hij gaat trawen met katirena kaif en zij is heel mooi

 11. jullie worden hier al boos over omdat hij bekend is
  hoe zit het met die zinloos geweld slachtoffers ?

 12. hey k weet niet wie je bent hr so genaamde r maar mischien heb jij niks te doen en is mijn probleem jah of 100 keer regeer of niet bemoei met eigen zaken en hou die grote klep maar voor je jah je ben mijn baas niet dus probeer het ook niet uit te hangen het gaat om mening geven dus heb k mijn mening gezegd en als jij het niet kan aan zien of als het je niet bevalt is het je eigen zaak jah
  jij geeft tog ook je mening dan loop k tog ook niet grote mond te geven aan jou wrm doe je het dan bij een ander
  het gaan om mening van mensen wat ze daar van vinden en jij maakt er een drama van terwel het niet nodig
  niemand kom mij zeggen wat k moet zeggen als mening
  is mijn mond en mijn leven en k ben volwase genoeg om dat te bepalen en te doen wie het niet kan aan zien donder dan lekker op jah kom hier niet stoer lopen doen met je grote klep want dat hebben we niet nodig en k kan het vooral niet gebruiken so chut your mouth
  sabrina

 13. goedenavond,

  Leander, ik moest echt lachen wat ben jij erg zeg. Hoe kom je aan al die mooie woorden echt waar na een tijdje heb ik vandaag echt gelachen. Blij je commentaar geven want ik geniet van al jou mooie woorden. Ik vind als een beroemde acteur moet SKhan niet zo agressief reageren ieder keer brengt hij z’n ouders in verlegenheid.

  leander heb jij ook een paar moppen ?

  mvg

  Rahat

 14. c
  k had het tegen die sogenaamde R die baas wil uithangen over anders mans mening zij wil volgens voor andere mensen praten en bepalen wat mensen als menig moet geven
  groetejs sabrina

 15. Ik hou echt heel erg van
  Wanted (Remake van Pokiri ),
  Veer en zijn 6pack.
  Maar hij komt altijd zo
  aggressief over in de media
  en achter de schermen.

  P.S. Was het niet uit met Katrina ?
  Leander ik vindt je wel een beetje
  negatief zo kom je best wel dichtbij
  Salman’s karakter.
  Kajol je hebt helemaal gelijk over
  dat dansen

  MissM 😛

 16. Hoi iedereen,

  Ik heb het artikel gelezen en jullie commentaren. Als het allemaal waar is wat hij gezegd en gedaan heeft, geef ik de mensen die negatief over hem denken gelijk! Maar er wordt ontzettend veel geroddeld. Alles wordt aangedikt, alles wordt zo overdreven geuit. Het gaat nergens over, hij kan agressief zijn, dat weet ik, ik heb veel verhalen gehoord, ook toen hij in NL was, jaren terug, je wordt ook helemaal gek van de media, je weet ook niet wat ze vragen. Sommigen duwen de journalisten je omver, ze zijn heel opdringerig. Ook fans kunnen opdringerig zijn. Ik weet ook dat iemand hem helemaal verrot had uitgescholden, maar hij reageerde heel koel. Hij liet het ook gaan. Het kan wel waar zijn, maar ik wil alleen maar duidelijk maken dat verhalen ook verzonnen worden en men het aandikt. En by the way over Katrina Kaif, als hij zo verliefd op haar is of als zij echt zijn vriendin is, waarom zegt hij niet in zijn recente interview dat hij met haar heeft. Hij geeft dit als antwoord: “Als de relatie goed gaat, dan gaat het goed, als het niet goed gaat, kijk je weer verder”. Dus hij vindt het kennelijk prima zo, even geen commitment!

  Gr. Kareena…

 17. vrouwen toch hea
  jullie kunnen beter je bek houden over salman khan
  wat jullie allemaal zegge is bullshit
  salman khan is de beste en wat zijn jullie niks toch dus hou je kk bek is gewoon
  Ga is wat doen in je leven
  tyfus wijven!!!!

  salman khan blijft salman khan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.