Favoriete Bollywood schoondochter zwanger?

kajolKajol gaat alweer een lange break nemen van Bollywood. Een aantal jaar geleden had ze dit ook besloten, toen haar eerste kind, Nysa, werd verwacht. De geruchten doen de ronde dat Kajol en manlief een tweede kind verwachten. Kajol zou de films waar ze nu mee bezig is zo snel als mogelijk willen afmaken. De Hindi versie van de hollywoodfilm Stepmom en ‘Toonpoor Ka Superhero’ wilt ze voor eind maart afgemaakt hebben, zodat ze haar break kan inlassen.

Tot zover is dit nieuws nog niet bevestigd door Kajol en Ajay Devgan, dus het is nog geen feit. Kajol is er in ieder geval klaar voor om een tweede kind te nemen. Niet zomaar is Kajol uitgeroepen tot de favoriete schoondochter in Bollywood. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, March 19th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. dat is leuk voor haar dat ze een 2e kindje krijgt. maar dan moeten we weer zow lang wachten tot er weer een film van haar komt.

  3. ja man. ik wil dat ze nog meer films gaat maken.
    maarja ik wens haa suc6 met haar 2e kindje

  4. Ik ben zoo blij voor haar. Maar als zy weg is moeten we naar die gare nieuwe actrice kyken zoals katrina and kareena. ik hou niet van hun. Kajol best Actress of Bollywood;)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.