Shashi Kapoor schokt Bollywood

Shashi Kapoor schokt BollywoodDe bekende acteur Shashi Kapoor heeft vorige week een Filmfare award ontvangen en wel de Lifetime Achievement Award. Shashi Kapoor choqueerde een ieder met zijn aanwezigheid in een rolstoel. Niemand had verwacht dat de sterke Shashi van vroeger er zo zwakjes uit zou zien en dat ook nog in een rolstoel. Het was de bedoeling dat Amitabh Bachchan deze Life Time Achievement Award zou uitreiken aan Shashi, maar helaas kon hij hier niet aanwezig zijn. Uiteindelijk werd de award door Shabana Azmi uitgereikt aan de 71-jarige Shashi Kapoor.

Big B geeft aan dat hij erg geschokt is om de foto’s te zien van Shashi Kapoor tijdens de uitreiking. Hij had Kapoor nog gesproken op zijn verjaardag om hem uit te nodigen voor de première van ‘Paa’. Big B vond toen al dat hij wat zwakjes klonk en zei dat hij niet aanwezig kon zijn omdat hij erg ziek was. Samen hebben Shashi Kapoor en Amitabh Bachchan enkele hits als ‘Deewar’, ‘Trishul’, ‘Namak Halal’ en nog vele andere films op hun naam staan.

Het kan niet tot Amitabh doordringen dat de knappe en vrolijke Shashi zo erg achteruit is gegaan. Deze twee Bollywood oldies zijn een soort familie geworden, doordat de dochter van Amitabh Bachchan (Shweta) getrouwd is met de kleinzoon van de broer van Shashi. (©ZD/Bollywood.NL)

18 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 9th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Als ze een soor van familie zijn geworden, vind ik het best raar dat amitabh dit pas via de filmfare ziet/hoort..
  als je zo close met elkaar bent dan hoor je dat tog wel te weten?
  maaroke daar gaat het niet om..
  hoop dat het goed komt!

 3. ahaha ik wist niet eens dat ze dochter van A,Bachan getrouwd is, van zijn zoon heeft de hele wereld gezien:P

 4. Mensen, wat leveren jullie toch zwak commentaar.
  Amitabh en Shashi hebben de Bollywood scene decennia lang gedomineerd. Gezien hun uitstraling en kwalificaties en daaraan gerelateerde mega kas krakers is het uiterst knap dat deze vooraanstaande figuren geen schijn van arrogantie vertoonden. Ze hebben zovele biosscoopbezoekers ongekende plezier gegeven. In mijn visie hebben ze lifetime efforts op het witte doel gezet. Vele van die films zijn tig keren beter dat zovele films die hedendaags op het witte doek verschijnen en dat door het hoge kwaliteitsgehalte van door deze mannen gerealiseerde acteerwerk!

  In plaats van waardering uit te spreken over deze acteurs pakken mensen en stok om hen te slaan, pure ondankbaarheid. De hedendaagse maatschappij kenmerkt zich door maatschappelijk verval, desrespect, normvervaging en een groot gebrek aan historisch besef. We gaan een bejaarde van 71 jaar oud even vertellen dat hij er niet uit ziet..gaan we dat straks ook tegen onze adja, adji, pa en ma vertellen? Amitabh wordt door filmproducers GEVRAAGD/VERZOCHT om een rol te accepteren en mensen spugen Amitabh uit dat hij zijn gezicht nog op het scherm durft te vertonen…..realiseer je dat het voor sommige fanatieke spelers moeilijk is om afscheid te nemen en kennelijk ook voor Amitahb..acteren is zijn levenswerk en wellicht houdt dat hem nog vitaal…gun het die man toch gewoon. In India respecteren ze hem nog omdat hij op zijn oude dag nog zoveel expertise inbrengt in de filmindustrie….volg dat voorbeeld!

 5. Kingkhan wie is dan in jou ogen normaal, Big B is 68 jaar dat moet jij nog worden.En Shashikapoor is 72 jaar geworden en dat moet jij nog worden. S.kapoor heeft een hartinfarct gekregen toch doet hij zijn best om voor de camera te verschijnen.
  btw heb jij kingkhan van dichtbij gezien? ik wel in Dubai van een meter afstand ik schrok mij de tering, ik ben blij dat MAKEUP wonderen kan verrichten anders…………….

  Allah hafiez,

  Rahat

 6. wat een mooie plaatje van AB en SK.
  Wat zien ze er schattig uit.
  Ik vond ze altijd heel leuk samen.
  Heb trouwens alle films van ze gezien.
  En ja, mensen worden noiu eenmaal oud en ja, je gaat ook achteruit met je gezondheid en je gaat er ook slechter uitzien.
  Dat heeft iedereen.
  Wel vind ik het jammer, dat het zo slecht gaat met Shashi Kapoor.
  Ik vind BigB, de laatste tijs ook slecht uitzien, maar daar doe je niets aan.
  Laten we kijken hoe het ons verder zal vergaan.

  RAHAT heb je een probleem met deze mensen.

  LOVE, AB dochter is getrouwd met de kleinzoon van een broer van Shashie Kapoor, dus dat is al verweg.
  Ze zeggen niet voor niets, dat ze een “soort” van familie geworden zijn.

 7. Ik denk bij kingkhan, of hij ook mag wezen, een draadje los zit. Ik zou willen zien welke hedendaagse acteur, deze super sterren kunnen evenaren GEEN!!!!. Wat stelt de hedendaagse film voor????? Gewoon voor afleiding kijk je ernaar maar inhoud 0,0. Deze twee machtige acteurs kan geen één van nu evenaren. Daarvoor zijn ze te weinig mans voor wel, erg kinds en zij lopen ook nog naast hun schoenen. Dit laatste kan van S.K. en A.B. absoluutniet zeggen. Jaloesie???????

 8. Juist, Ramu snapt het!
  Hulde aan dit mensen die AB en SK levenswerk op waarde kunnen schatten.

 9. laatst zag ik foto’s van de oude shashi kapoor.. dik geworden en leek totaal niet meer op zichzelf. best erg. ook rajesh khanna is dik, maar die lijk nog op zichzelf

 10. Deze mensen waren acteurs van hoog niveau. Niemand kan aan ze tippen nu vooral niet aan SK. Deze mensen maakten films om waarvoor films zijn bedoeld: namelijk entertainen. Nu worden films gemaakt om geld eraan te verdienen. Puur commercie. En dan nog te zwijgen over de inhoud van de films van tegenwoordig: 0,0! Acteurs als SK maakten goede films omdat ze omdat ze gewoon goed waren en hun vak met liefde deden. Acteurs van nu worden alleen maar geselecteerd of omdat ze een bekende of rijke pappie en mammie hebben of ze er toevallig een beetje goed uitzien. Maar hebben geen expertise danwel kennis van hun vak. Vandaar dat ze eendagsvliegen zijn. Jammer…dus graag respect voor acteurs als SK ze zijn schaars…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.