Grote Bollywood sterren krijgen Award

SRK_awardHet Indiase TV station NDTV heeft onlangs een aantal awards uitgereikt. Het televisienet bestaat al ruim 21 jaar in India. Dit jaar hebben enkele grote sterren in Bollywood een award in ontvangst mogen nemen. Deze sterren zijn volgens NDTV niet alleen een inspiratie voor de kijkers van NDTV, maar ook voor mensen over geheel de wereld.

Amitabh Bachchan werd gehonoreerd met een award voor NDTV Indian of The year. Zijn schoondochter heeft de award voor ‘Female Icon of the year’ weten binnen te slepen. Shahrukh Khan is de mannelijke Icon van het jaar geworden volgens NDTV. Priyanka Chopra kon de award voor ‘Female Entertainer of the Year’ niet laten staan net als Ranbir Kapoor, die als ook als entertainer van het jaar uitgeroepen werd. A.R Rahman kreeg een award voor ‘Best Global Entertainer’ en Karan Johar ontving een award voor ‘Social Networking Icon Of the Year’.

Karan Johar staat bekend om zijn grote zwakte voor twitter, waar hij altijd een berichtje post voor zijn vrienden en fans. De NDTV heeft dit jaar goeie keuzes gemaakt voor de awards. We zijn benieuwd wie van de Bollywood sterren deze awards volgend jaar mogen ontvangen. (ZD/Bollywood.NL)

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, March 3rd, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. hahahaha ik heb het gezien wanneer shahrukh zijn award aanneemt
    hij zei iets over pakitaanse ondertitelingen voor mnik
    ” am i coming for this in trouble also?’

    hahaha geweldig =P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.