Stallone genomineerd voor Bollywood razzies

Stallone genomineerd voor Bollywood razziesSylvester Stallone en Denise Richards hebben de twijfelachtige eer voor een Golden Kela Award te zijn genomineerd. Beide acteurs zijn in de race voor de Indiase tegenhanger van de Razzies, de prijzen voor slechtste film van het jaar. Filmvakblad The Hollywood Reporter schreef over de prijzen, die zich laten vertalen als ‘De Gouden Bananen’. De Indiase prijzen zetten de slechtste Bollywoodfilms in de schijnwerpers meldt Novum Nieuws.

Zowel Stallone als Richards lieten zich verleiden voor een klein bijrolletje in ‘Kambhaqt Ishq’ (Vervloekte Liefde). De film is acht keer genomineerd voor een Gouden Banaan en daarmee de grootste kanshebber. Stallone en Richards zijn onder meer in de race voor de ‘Baawra Ho Gaya Hai Ke’-Award, wat zoveel betekent als een prijs in de categorie ‘Ben je nu helemaal de weg kwijt?’. Of de acteurs een Gouden Banaan op de schoorsteenmantel mogen zetten, wordt 12 maart bekend. Dan worden de Indiase filmprijzen uitgereikt.

5 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, March 2nd, 2010 and is filed under Bollywood. You can follow any responses […]

  2. Ik vind Stallone geen acteur, hij heeft dat nep lichaam en daarom vinden veel mensen hem goed. Hij kan niet acteren. Laat hem maar Afghanistan redden. 😛

  3. zo slecht zal hij het niet doen zelfs in india hebben ze toch van hemm gehoord? dan heeft stallone het toch ver geschopt? nog verder dan mensen die ( helaas ) nooit zo ver zullen komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.