Weer geen Holi voor de Bachchans

Bollywood - Weer geen Holi voor de BachchansBollywood ster Amitabh Bachchan heeft op zijn blog aangegeven, dat de familie ook dit jaar geen Holi Paghwa zal vieren. Big B geeft aan dat er kortgeleden een goede vriend van de familie, Amar Singh, is komen te overlijden. Dit is niet de enige reden waarom ze het Holifeest dit jaar zullen overslaan. Ze doen dit ook omdat ze rekening willen houden met het aantal doden die tijdens de aanslagen in Pune zijn gevallen. De Bachchans willen hiermee respect tonen aan de familie en vrienden van de slachtoffers.

Vorig jaar hebben ze het Holifestival ook niet gevierd, omdat ze meeleefden met de familie en vrienden van de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Mumbai op 26 november. Het jaar daarvoor, in 2008, hebben ze ook niet mee kunnen doen met het Holifeest, vanwege het overlijden van de moeder van Big B.

Ondanks de rouwperiode van de Bachchans, wenst de familie hun fans in ieder geval een fijne Holi. Zijn specifieke woorden: Happy Holi! ‘‘May it bring peace and calm and may it become the turning point for good tidings’’. Hopelijk kunnen de Bachchans volgend jaar wel meedoen aan het Holifestival.

Bollywood.nl sluit zich aan bij de mooie woorden van Amitabh Bachchan. Subh Holi! (©ZD/Bollywood.NL)

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Monday, March 1st, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.