Deepika en Farhan oneens over Bollywood film

Deepika en Farhan oneens over Bollywood filmSinds Deepika en Farhan Akhtar bezig zijn met de film ‘Karthik calling Karthik’, zijn ze het steeds weer oneens met elkaar. Uiteindelijk komen ze elke keer weer samen tot een beslissing. Deze keer gaat hun onenigheid over de promotie van de film. Farhan Akhtar, zoon van Javed Akhtar, vindt dat ze deze Bollywood film door moeten promoten. Ze krijgen steeds aanbiedingen van verschillende tv shows en series om hun film te promoten. Farhan vindt dat ze van deze gelegenheid gebruik moeten maken, zodat een ieder op de hoogte is van de film en er vol vreugde op zal wachten. Deepika is het hier niet mee eens en vindt dat Farhan aan het overdrijven is met de promotie.

Volgens haar is de film genoeg gepromoot en is het bij het publiek duidelijk genoeg dat ‘Karthik Calling Karthik’ uit zal komen. Dit heeft de interesse van het publiek al opgewekt en men zal de film zeer zeker gaan bekijken. Volgens haar zal nog meer ophef en promotie, het publiek misschien wel te enthousiast maken, waardoor de film overschat zal worden. Uiteindelijk kan dit als gevolg hebben dat de film, volgens het publiek, toch niet naar verwachting was.

Eind februari word deze film verwacht. Wie zal deze keer in het gelijk gesteld worden, Farhan of Deepika? In dit geval heeft Farhan iets meer voor het zeggen, aangezien hij een van de producers is van deze Bollywood film. (©ZD/Bollywood.NL)

3 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Friday, February 19th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.