Home Bollywood Bollywood release ‘Koochie Koochie Hota Hai’

Bollywood release ‘Koochie Koochie Hota Hai’

Deze zomer komt de film ‘Koochie Koochie Hota Hai’ eindelijk uit. Bollywood liefhebbers die denken dat deze titel een taalfout is, hebben het mis. Koochie Koochie Hota Hai is een comeback van Kuch Kuch Hota Hai, maar dan met dieren als hoofdrolspelers. De lovestory tussen de drie hoofdrolspelers wordt ditmaal door drie honden gespeeld, genaamd: Rocky, Tina en Angie. Het leuke ervan is dat de stemmen van Rocky, Tina en Angie dat van de hoofdrolspelers zijn uit Kuch Kuch Hota Hai. De stem van Rocky is door Shahrukh ingesproken, dat van Tina door Rani Mukkerjee en van Angie is door Kajol ingesproken.

De bijrollen worden in deze animatiefilm gespeeld door verschillende dieren waaronder katten, kippen en beren. De stemmen van Uday Chopra, Sanjay Dutt, Anupam Kher, Riteish Deshmukh zijn voor de verschillende bijrollen in de film bestemd. Koochie Koochie Hota hai is het initiatief ter ere van het twaalfjarig bestaan van de film Kuch Kuch Hota Hai. In 1998 kwam deze film uit en is een van de meest besproken en favoriete film uit Bollywood. De trailer van Koochie Koochie Hota Hai is eindelijk prijsgegeven.(©ZD/Bollywood.NL)

17 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, February 18th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. Die honden lijken op die honden van Roadside Romey. Ze hadden andere dieren moeten kiezen.

    Maar goed, ik hou het liever bij de echte film. Met echte mensen.

    Maar heeft iemand al “My name is khan” al gezien?! Wil graag weten wat anderen ervan vinden.

    Persoonlijk vond ik het een hele goede film met een sterke cast en verhaal.

    Kajol Rulllleezzz!!!

  3. @Rajivie

    ja ik heb MNIK gezien ik vond het ook een moeie film maar in die film wezen ze dat die aanslag op WTC ergens in 2007 ofzo gebeurde dat klopt dus niet he
    maar verder vond ik het wel mooi

  4. @ Rajivie

    Ik heb die film gezien !! Het is idd een SUPER film !! Het was weer is leuk om Shakukh Khan en Kajol (The best couple ever) in een film te zien !!

    My Name Is Khan zit zeker in mijn top 5 !!

  5. draait my name khan is khan al in pathe dan? Of kijken jullie allemaal illegal op dvd met OERSLECHTE beeldkwalitei?? (lolz!!)

  6. Het is zeker een goed film. Maar mensen zijn een beetje teleurgesteld omdat ze van Shahrukh en Kajol meer van die familiefilms verwachten. Je weet wel, grote gezinnen en huizen en veel muziek enz.

    Dat miste ik ook een beetje, maar gelukkig heeft deze een goede story en dat stelde me niet teleur.

  7. @ Kees
    ik koop liever die illegaale dvd 😛
    die bios kaartje geef ik liever uit aan hollywood films

  8. weer een animatie bolly film met honden. die vorige met kareena en saif vond ik niets. of deze leuker zal zijn..ben benieuwd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten