IIFA Bollywood awards show in Korea?

IIFA Bollywood awards show in Korea?Zoals je eerder al kon lezen op Bollywood.NL is het nog steeds niet duidelijk waar de IIFA Bollywood Awards dit jaar (2010) gehouden zullen worden. En dat terwijl al bekend is dat de Award show volgend jaar in Canada wordt gehouden. In de Indiase media gonst het van geruchten met betrekking tot de locatie van de Awards Show. Deze week was Zuid-Korea (Seoul) in beeld als mogelijke organisator van dit event.

Dit heeft allemaal te maken met een uitspraak van de president van de republiek Korea, Lee Myung-Bak. Hij deed een uitspraak op de dag voor een zogenaamde ‘India-Korea night’, die afgelopen zondag in Delhi werd gehouden. Myung-Bak gaf aan dat Korea zeer vereerd zou zijn om de elfde editie van dit grote Bollywood event dit jaar te hosten. Daarmee nodigde hij de IIFA organisatie formeel uit om de Award Show in zijn land te organiseren.

De organsiatie van de IIFA Awards ziet Korea als een van de kanshebbers maar gaf in een persconferentie aan dat alle opties nog open liggen. IIFA is nog in gesprek met een aantal landen waaronder Sri lanka, Australië, Zuid Afrika en Abu Dhabi. Een exacte datum voor het definitieve besluit werd niet genoemd dus het is maar afwachten waar de IIFA organisatie dit jaar op uitkomt.

6 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, January 28th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

  2. owke gah zeker w8ten om het te zien.
    jammer dat Dil bole haddipa en Aladin een flop zijn geworden.

  3. Welke Indiase film flopt niet??????????????
    Allemaal.
    Ik kijk niet als een film flopt of niet.
    Als ik een film mooi vind, dan vind ik hem mooi.
    Punt.
    Alles flopt in India, want daar willen de mannen, alleen maar bloot en sex zien.
    Een film met verhaal flopt altijd in India.
    En ik denk, dat wij heel anders kijken naar de Indiase film, dan de Indiërs.

  4. hahaha
    afghan maisje leuke reactie 😛
    dil bole hadippa heb ik niet gezien
    alladin wel en dat sloeg echt nergens op

  5. ofniet:P

    Ik bedoel met veel geld kan je ook best een goeie film maken en india heeft wel geld voor een film en alsnog word het flop.. Dus beter eerst je geld uitgeven aan je verstand om na te denken voor een goeie verhaal daarna pas beginnen met je Hadippa achtig films

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.