Première Bollywood film ‘Veer’ bij Pathé de Kuip

Afgelopen vrijdag 22 januari was de feestelijke première van de duurste Bollywood film tot nu toe, ‘Veer’, in Rotterdam bij Pathé de Kuip. In deze film speelt de Nederlandse sporter/acteur Roy Bronsgeest naast Bollywood acteur Salman Khan. Roy was aanwezig voor deze première en Waterkant TV was erbij. Bekijk het filmpje:

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, January 26th, 2010 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Persoonlijk vind ik dit een hele slechte film.
  Erg ouwbollig van opzet met een hele narcistische Salman Khan.

  Roy Bronsgeest zijn performance is wel een lichtpuntje.
  Hoop hem wel vaker in Bollywood films te zien als mad bad guy!

  Asoka is nog steeds de betere history epic tot nu toe.

 3. les ik het wel goed? roy bronsgeest? een nederlander? en zo ja hoe komt hij daar ? ik wistniet eens dat zoiets mogelijk was.

 4. @u nee je hebt helemaal gelijk ik was egt verbaast toen ik het hoorde nou ik ben wel beniuwd naar de film
  maar eerlijk gezegd vind ik het niet egt leuk dat die roy er in speelt hij kan het dan wel leuk vinden maar tog hij wist niks van bollywood en veer kan misgien wel de duurste bollywood film van nu zijn maar of die nou zo geweldig is vraag ik me af

 5. Ik vindt persoonlijk dat VEER gewoon DE FILM is.
  De verhaal lijn is gewoon perfect en hoe Salman khan in deze film acteert daar kan niemand tegen op. Ron Bronsgeest een hele groote man maar ik vondt dat hij eigenlijk is meer in de film had mogen voorkomen. Hopelijk zien we hem nog vaker in bollywood films.

 6. saaiie film..
  my name is khan
  Dostana 2
  don 2
  Race 2
  Rajnitie (ofzo)

  Dat zijn pas films , waarop ik wacht 🙂

 7. My name is khan= super goed
  Dostana=redelijk
  Don=flop
  race= super super flop
  rajnitie=ken ik niet eens:P:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.