Bollywood Back to the 60’s Party

Bollywood Back to the 60's PartyNa anderhalf jaar is er weer een Back to the 60’s Bollywood party. U kunt genieten van een stevig avond Hindi film dans muziek zoals u dit gewend bent uit de jaren zestig. Met Avishkar en gastzangers: Daoud, Madhu en Shaffy. Voorbij komen liederen zoals o.a: Chahe koi mujhe junglee kahe, Chaudvin ka chand ho, Bade hai dil ke kale, Mai pyaar ka diwana, O mere sona re sona en O meri maina.

Voor degenen die het als luistermuziek willen ervaren zijn er zitplaatsen, echter deze Back to the Sixties heeft de bedoeling om lekker te gaan swingen. De voorgaande twee Back to the Sixties waren drukbezocht.

19 december 2009 in Feestzaal Tropical, Dekkershoek 46 te Den Haag.
Start: 21.30 uur.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Thursday, December 10th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.