Bollywood Dance Show Mohana

Bollywood Dance Show MohanaOp 12 en 18 december is in Den Haag de Dance show Mohana te zien. Dit is een theatervoorstelling over de kleurrijke Indiase dans, de tijdloze tradities van het Hindoeïsme en de sprookjes verhalen van het beroemde Bollywood. Heel lang geleden was er eens een plek in India. Waar men veel waarde hechtte aan de eeuwenoude tradities zoals het kastenstelsel, genaamd jati. Dit bepaalde bij geboorte al jouw positie in de maatschappij.

Nandeni was een weesmeisje en behoorde tot de kasteloze groepering. Hierdoor was zij gedoemd tot een ondraaglijk leven. Zij was echter niet van plan om te leven als een kasteloze. Ze was vastberaden haar dromen te verwezenlijken.

Volg Nandeni op haar magische weg naar succes en kom naar de show op vrijdag 18 december in Theater de Regentes, Den Haag.

7 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, December 8th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.