Priyanka en Kareena’s luxe Bollywood problemen

Priyanka en Kareena's luxe Bollywood problemenBollywood actrices Priyanka Chopra en Kareena Kapoor lijken elkaars wegen steeds vaker te kruisen. Niet zo heel lang geleden ontstond er een kleine wrijving tussen de twee actrices. Het begon na de breuk tussen Kareena en Shahid, toen PC en Shahid ‘goede vrienden’ werden. Nu is ‘make-up’ het onderwerp van een kleine irritatie bij de twee.

Beide actrices willen dat hun visagie gedaan word door de meest gevraagde visagist in Bollywood, ‘Pompy’ en dat levert wel eens problemen op. Als zij een foto/film shoot hebben, kijken ze altijd eerst als Pompy beschikbaar is. De laatste keer toen Pri de make-up tovernaar nodig had, was hij bezet door Kareena Kapoor. Hoewel deze actrices het goed met elkaar konden vinden, zorgde dit weer voor een soort onbegrijpelijke gespannen sfeer tussen hen.

Terwijl deze dames zich druk maken om dit soort ‘luxe’ problemen, zijn er in de rest van het land talloze arme mensen leven die niet eens mascara kunnen kopen, omdat ze nauwelijks geld hebben voor voeding en onderdak.(©ZD/Bollywood.NL)

27 REACTIES

 1. wat jammer dat het om die reden niet goed gaat,ik kan mij best voorstellen dat je er leuk uit wilt zien ,maar is make up (privee) zo belangrijk?

 2. […] post by Administrator Posted on Sunday, December 6th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 3. “Terwijl deze dames zich druk maken om dit soort ‘luxe’ problemen, zijn er in de rest van het land talloze arme mensen leven die niet eens mascara kunnen kopen, omdat ze nauwelijks geld hebben voor voeding en onderdak”

  Stelletje mongolen die 2 vrouwen!!

 4. Ach jongens, laten we vooral niet vergeten dat dit soort verhaaltjes ook maar gewoon de media ingegooid worden. (toch?)

 5. OMG waarom om domme make-up heb je niks te doen ofzo??!!
  ..
  Echt dom man!!
  ff wat anders hebben jullie oprah winfrey gezien ASH & ABHI
  waren daar
  echt gaaf!!
  Ze hebben meer dan 5 miljaard fans
  xxx
  jes bollywoodlovertje

 6. Ooooooooo kom op zich
  Er is in de werled wel grotere zorgen, dan wie de bekedste
  visagist heeft.
  Belachelijk
  Ik vind Kareena tog te gek… hihhih

 7. Jiya, waarom moeten mensen druk maken over arme mensen, Zou jij dat doen? verbeter de wereld dus begin echt bij je zelf.Er zijn honderdduizend mensen die alleen gevlucht zijn uit hun eigen land om hier te vestigen ( om maskara te kunnen kopen he… ). Zijn die mensen ook mongolen. Waar ik vrijwilligers werk doet in mijn vrije tijd is in een stichting met alleen mongolen. Wat ik hiermee wil zeggen als hun ziet zou jij nooit en nimmer iemand als mongool uitmaken. Later zal jij ook mooie kinderen willen hebben dus denk eens goed na wat jij intikt. Ik bedoeld het heel goed met jou vandaar dat ik het zegt beschouw dat als een tip van een vere broer.

  mvg
  Rahat
  ALLAH HAFIEZ.

 8. “Terwijl deze dames zich druk maken om dit soort ‘luxe’ problemen, zijn er in de rest van het land talloze arme mensen leven die niet eens mascara kunnen kopen, omdat ze nauwelijks geld hebben voor voeding en onderdak”

  je zal deze 2 maar in de ochtend tegenkomen zonder make-up, brrrr…

 9. omg is tog niet normaal dat ze elkaar daarom niet moge egt fkaing bullshit er zijn vele ergere dingen op de werled en dan over make-up ruzie te maken kom op zeg grow up!

 10. alweer die kareena met zijn stomme gedoe,heeft al eerder uitgespookt met bipasha ze wil de mooiste zijn die trut gewoon jaloers op een ander die mooier is.

 11. 0MG !!

  TIS TOCH HARSTIKKER NORMAAL DAT PRIYANKA & KAREENA ZULKE PROBLEMEN HEBBEN AFTERALL THE ARE SUPERSTARS .. & EN ZULKE MENSEN HEBBEN ZEKER WEL MAKE UP NODIG IS TOCH LOGISCHHH..!!!! OMG SUM G00D GOSSIPS PLEASEEEEEEEEEEEEEEE !!!

  XX

 12. @Rahat

  Waarom zouden we dat niet doen? Waarom zouden we ons niet druk maken om de arme mensen? We are all equel right? Of gaat dat hier niet op?

  En trouwens doe aub iets aan je spelling, it sucks!

 13. weten jullie wie kim kotter is ? ik ken iemand die haar in het echt zonder mke-up gezien heeft en kim is niet zo knap , hoe zien beide dames privee uit?kim valt zonder make-up erg tegen.

 14. is pryianka niet miss india geweest? dan zal er wel iets goed aan haar zijn anders word je niet zo maar miss……ik weet ook niet hoe pryianka zonder make up uit ziet, van zo’n miss wordt ook vast verwacht dat ze enige intelligentie heeft is het geen goed idee datt pryinanka boven zoiets staat?

 15. ik vind de mooiste katrina kaif . jullie zijn niet zo mooei. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

 16. Priyanka is the bomb!!!!!!!!!!!!!!!!

  i dont like Kareena
  ik vind haar alleen leuk in Jab we met

  echt geinig van die ruzie

  en aan die mascara kan je nix doen of ze dat nou wel doen of niet er blijven arme mensen!

  toch

  Who is with me?

 17. eeey U als je egt wielt weten hoe priyanka eruit ziet zonder make-up ga dan naar google en tiep priyanka chopra without make-up,,ze ziet er dan egt niet uit zonder make-up geloof me zo mooi zijn deze neppertjes niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.