Akshay Kumar vervangt Bollywood ‘King’ Khan

Akshay Kumar vervangt Bollywood 'King' KhanOndanks de speciale band die Farah Khan en Shahrukh Khan hebben, zijn er enkele wrijvingen ontstaan tussen die twee. Farah had de ‘King of Bollywood’ gevraagd om de hoofdrol in haar eigen film ‘Happy new year’ te vertolken. Nadat SRK het script had gelezen, liet hij dit steeds weer aanpassen. Dit heeft uiteindelijk voor een flinke vertraging gezorgd in de planning. Farah besloot toen dit project te bevriezen en is begonnen met de film ‘Tees Maar Khan’, die tevens geproduceerd zal worden door haar man.

Maar tussen de man van Farah en SRK loopt het ook al niet zo best, want de king heeft niet zoveel vertrouwen in het werk van ‘manlief’. Shahrukh zal in deze film waarschijnlijk vervangen worden door Bollywood hunk ‘Akshay Kumar’. Voor Akki is dit de ideale gelegenheid om zich in de netwerken van SRK te mengen. Beide acteurs zijn twee aparte en unieke diamanten in Bollywood, die niet weg te denken zijn in de filmindustrie.

Farah geeft aan dat ze ontzettend veel om SRK geeft, maar dat haar familie haar eerste prioriteit heeft. In dit geval zal zij haar geliefde alle hulp en steun bieden die hij nodig heeft met de film. Wat Shahrukh van dit besluit vindt, is nog niet bekend. Een ding is zeker, voor Akki ziet de toekomst er in ieder geval rooskleurig uit! (©ZD/Bollywood.NL)

70 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, December 3rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Akshay kan SRK NEVER NOOIT vervangen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. WHATTE…Hoezo “King of Bollywood”…..
  Hij is niet van het kaliber Michael Jackson en zo’n titel doet Shahrukh met alle respect geen eer hoor…dat is echt OVERDONE!

  Wat beter zou passen is “King of Hagaas” of “King of Toilet”
  Hij heeft een paar films gemaakt en moet je eens kijken hoe al die mensen overdrijven……

  Voorlopig is Amitabh nog altijd “The One and Only King of Bollywood”. Hij acteert nog en nog niet van de scene verdwenen……pas als Amitabh stopt, maken we de balans op….Sharukh moet eerst leren om minder stotterig te doen….

 4. Akshayy heeft veel meer moeite gedaan om dit positie te kunnen bereiken dus vind ik hem veel beter dan srk.. in acteren uiterlijk alles !
  En wat betreft ” king of bollywood ” dan vind ik dat eerder passen bij living legendes als amitabh and dharminder .. !

 5. sarukh denk dat hij goed doet maar ik ken mensen die hem
  helemaal niet mot.kkkkkkkkkkkkkkkkiran y love you kkkkkkkkkkkiran!!!!!!!!!!!

 6. @Funmaster,
  Je hebt 1000% gelijk, jij bent echt goed man!
  Jou commentaar is ALTIJD onwijs goed…ga de politiek in man..je bent geweldig!

 7. funmaster@ hou jij gewoon je bek jah en shaharukh khan is king khan en dat kan jij niet zomaar zeggen wie ben jij king of strond gek denk eerst na over wat je zegt of mischien ben je gewoon jaloers gek shahrukh khan is en blijfd vooraal altijd king of bollywood niemand kan hem zomaar vervangen of zomaar zijn plaats innemen amithab ook niet okey strond en dat geld ook voor de rest

 8. SHAH RUKH KHAN IS THE KING OF THE WORLD
  I LOVE SHAH RUKH FILMS MY BEST FILM IS KAL HO NAA HO
  NORMALE I LOVE ALL FILMS SHAH RUKH KHAN
  NOW I WITING FOR NEXT FILM SHAH RUKH KHAN MY NAME IS KHAN SHAH RUKH KHAN REMEBER YOU ARE THE BEST AND YOU ARE THE KING OF BOLLYWOOD AND WORLD

  love you king your the best

 9. Stom. Ik vind Akshay maar niks. Niemand kan Shahrukh Khan The king Of Bollywood vervangen! Echt niemand!

 10. ik vind dat shahrukh khan de beste acteur is van bollywood en ik vind dat akshay kumar maar een nul is tegenover srk hij kan nooit srk vervangen in geen million jaar

  love anjely

 11. SRK FAN staat duidelijk voor Stomme Rotte Kut Fan…en dat moge duidelijk zijn. Jij lijkt zeker op de achterkant van een koe, dan wel die hol te verstaan, want je verstand is sowieso van dat niveau.

  Waarom moet ik in hemelsnaam JALOERS zijn op ene Shahrukh Khan?
  Als Sharukh echt zo goed was zoals jij beweert, dan zouden er alleen films van Sharukh te zien zijn…want de rest is toch waardeloos volgens jou debiele kop. Ik maak domme mensen mee maar jij spant de kroon……mensen als jou zijn mislukkelingen in de praktijk…..je hebt zeker ook geen partner want niemand die jou mot, je bent een betweter en niemand die een normale discussie met jou kan voeren, je bent immers te dom om normaal te kunnen doen en voelt je helemaal in je element dat je op dit forum anoniem je spierballen, die uit lucht bestaat, kan laten zien, Ga poep eten….

 12. lol niet van het kaliber MICHAEL JACKSON?? wie is van het kaliber MJ, vertel me WIE, WIE, WIE?? Govinda misschien?? NOU??

 13. @ funmaster jemig doe niet zo dom man ik bedoel okew het is jou mening maar respecteer de mening van een ander ook en net alsof jij zo perfect bent laat mensen in hun waarde ja!

  ik vind ook srk kan niet vervangen worden het wordt dan gewoon een hele andere soort film sharukh khan zal the king blijven!

  en akshay nou ik vind hem niet een al te beste acteur

 14. Funmaster jij hebt helemaal gelijk, die andere hierboven hebben poep
  in hun ogen, vooral srk fan die moet nodig naar de dokter.

  akshay kumar speelt 100x beter dan die sukkel srk.

 15. srk is rommel !
  Akshay is excellent !

  Akshay is een all round acteur, srk veel en veel minder.
  srk moet maar een andere beroep gaan leren, bedelaar of iets dergelijks.
  srk periode (m.i.was er nooit een srk periode) is passe.

 16. funmaster @ je bent gewoon jaloers gek
  je kan niet tegen de waarheid kom je met je je lijkt op de achterkant van een koe
  heb je weleens in de spiegel gekeken naar je eigen kop
  ik raad je aan dat je dat een keer mnoet doen want als ik zo lees dan denk ik dat er geen andere waardeloos mens op aarde is als jij
  jongen/meisje accepteer het gewoon het is een feit je bent jaloers
  ”je lijkt op de achterkant van een koe” kinderachtig word volwassen
  en probeer van dat jalozie af te komen jah gek!!!!

  love you srk
  you’re the best no one can take your place
  you are the best KING

 17. SRK is de domste acteur in bollywood, hij noemt zichzelf king khan,
  maar die titel heeft hij zelf verzonnen.

  hij is gewoon homo.

  dus meisjes jullie hebben pech. GET A LIFE GIRLS.

 18. Even voor de duidelijkheid:

  “BN” en “Ali Khan”, jullie zien de zaken helder en objectief en één en al lof voor jullie visie…jullie hebben ten minste lef om te zeggen waar het op staat. De meeste mensen vertonen kuddegedrag en lopen als een kip zonder kop achter het overdreven gedoe rondom Shahruk aan.

  Als je nou zegt dat Dilip Kumar en Amitabh toppers zijn dan ga ik daarin mee. Maar Sharukh is, zoals BN en Ali Khan terecht aangeven, alles behalve een allround acteur. Hij heeft een paar super hits gegeven en direct is hij “The King of Bollywood”….ze bedoelen “The King of Tolliewood”.
  Je moet eens weten hoeveel super hits Dharmendra heeft gegeven maar NOOIT heeft hij die credit zo overdreven opgeeist zoals Sharukh dat doet. Een bepaalde groep mensen heeft hem kunstmatig die status toebedeeld omdat ze, zoals onze expert BN volledig terecht aangeeft, POEP in hun ogen hebben..je kunt ook stellen dat Sharukh bij gebrek aan beter die status heeft gekregen…want er was op dat moment niemand in de Bollywood arena…..

  Sharukh heeft geen ene uitstraling anders dan een beetje gek te kunnen doen..KKKKKKKKKKKKKK Kiran..KKKKKKK.. waarschijnlijk zat z’n tong vast! Sharukh danst als een beer die op Duracel batterijen loopt, die al bijna op is en hij vechten kan hij al helemaal niet..hij krijgt z’n benen geeneens omhoog…laatstaan die derde been…als hij die heeft? Waarschijnlijk willen mensen als “Srk Fan” en “Lara” correctie “LAAR” eraan ruiken…want zo’n grote en domme fan zijn ze wel. Als Shahruk deze twee vraagt om zijn puf te ruiken, stoppen ze hun neus direct tussen die bilwanden om alle puflucht volledig te inhaleren…..

  Dus SRK Fan en Lara (Laar), namens het expert team Funmaster-BN-Ali Khan, gaan jullie puf ruiken en een portie Sharukh poepie speciaal met saus eten! En gaan jullie zeker ook naar de OPTICIEN om een bril te halen, jullie hebben of -10 links en -25 rechts of zijn volledig blind….Shahruk is NIETS

 19. @@BN
  wat praat jij dom ben jij jaloers ofzoo???
  wat hij heeft bereikt kan niemand!
  SO GET A LIFE!
  en hij is sowieso de beste dus!!!!!!!
  loveuuuu<33
  SRK4LIFE

 20. @ BN
  doe ff normala je weet zelf ook wel dat srk geen homo is hij heeft eenv rouw en kinderen en doe niet alsof je zelf perfect bent jij bent neit zover als srk gekomen ofwel anders zat je neit deze onzin te praten

 21. shareena en srk-aur-me jullie kunnen gewoon niet tegen de waarheid,

  en shareena jij bent echt dom,als je getrouwd bent betekend het niet
  dat je geen homo kan zijn, kijk maar naar zijn gedrag in films, hij
  is de grootste homo van bolly.

  so get a life bitches.

 22. funmaster@

  je heb gelijk dharmendra heeft onzettend veel gescoord in bollywood hij heeft leuke films gemaakt,respect voor hem ik zou zeggen lang zal die leven!

 23. Jemig zeg .. kunnen jullie niks beters dan heel de dag schelden?
  en hoezo ”vervangen” ? en sorry hoor srk heeft niet een PAAR films gemaakt zo te zien weetje dus écht niet genoeg over hem om hem zo te kunnen beoordelen dus ik zou beter eerst goed nadenken vóórdat je zo iets zegt..
  en als srk geen uitstraling heeft, heeft ie het nogal vergeschopt dat zelf JIJ hem kent , nietwaar?

  écht waar gedraag je .. zo veel schelden kom je echt niet verder mee in je leven hoor? maarja moeten jullie weten ;D

  ilovesrk .

  no matter what they say
  always king khan in MINE heart . (L)

 24. nou dan maar dom maar hoe weet je dat die homo is geen enkel bewijs heb je of wel en je kan egt niet aan zn gedrag in films zien dat hij homo is.
  en ik kan heus wel tegen de waarheid als dat het was wt jullie zeggen.
  volgens mij bne je gwn kapot jaloers

 25. “Vervanger”in de zin van: zijn rol vervangen in de film.

  En trouwens Akshay Kumar heeft veel meer films gemaakt dan Sharukh Khan en Akshay Kumar verdient het tenminste ook, omdat hij veel meer variatie heeft gebracht in zijn films. Hij heeft echt moeite gedaan voor zijn films. Srk die doet een beetje romantisch en gaat een beetje huilen en hij is soort van “hit”.

  Hij idd homo.

 26. Heeii,,

  OMG doe ff normaal tegen elkaar man .
  Love_ Je hebt helemaal gelijk.
  Gaa geen ruzie maken om zo iets doms.
  Iedereen heeft zijn eige mening ;).
  Funmaster-bodek-BN- Ali Khan.
  Het is jullie mening !!..
  en de rest heeft hun mening .
  Je hoeft toch niet iedereen goed te vinden.
  Dat heet je mening geven. Als je dat nog niet wist 😛
  Hij is blij met zijn beroep
  Hij heeft te minste een carriére wat hebbben jullie ??…
  Hij is er trots op dat hij een star is geworden
  en hij doet het helemaal niet slecht hoor!!!…
  Ik vind hem ook goed (FUNMASTER) Je hebt je eigen mening.
  en als je hem niks vind zeg je dat omdat je hem gwn niet goed vind en SRK fan
  jij vind hem wel goed !!..
  En zoals iedereen z’n mening geeft
  Zou ik zggen Laat elkaar in je eigen waarde 😀 😉
  Ik heb een vraag :
  Misschien wat wordt jij wel niet later
  Misschien heb je wel helemaal geeen beroep
  of wordt je wel vuilnisprikker
  dus …
  je weet het niet
  wat voor toekomst je hebt..
  Laat elkaar gwn met rust.
  Zoals het spreekwoord luid : JULLIE MAKEN VAN EEN KLEINE MUG EEN OLIFANT…

 27. En hij is helemaal geenn HOMO
  hoor!!!…
  Ik weet niet waar je dat van daan hebt .
  Dat is gwn klin klare onzin!!…
  DUSS….

 28. BN dankje heb ik gedaan hielp echt joh !;D misschien moet jij het ook maar een keer doen ?

  & dat beetje huilen kost wel moeite jaa , kijk dat jij het misschien al heel de tijd loopt te doen, en er al goed ik ben kan ik niks aan doen..
  en ja hij kan daar wel een hit meemaken met dat ”beetje huilen” problemen mee??
  en volgens mij had hij niet zo een rol in bv don?
  akashay heb ik ook zó vaak zien huilen en romantisch zien doen já dat doe je nou he als acteur? :S

  maaroké je ziet dus niet in hoeveel moeite het kost om een film te maken en alles er om heen?

  Jaman hij is echt een homo joh! vandaar is hij met Gauri getrouwd en heeft hij 2kinderen..
  en wat is er mis mee áls hij homo zou zijn dan?
  laat mensen in hun waarde en respecteer dat ook?!
  hoe zou jij het vinden als iedereen je zou uitschelden voor hetro?

 29. Goedemorgen,

  Tot zo ver heb ik alles gelezen, en mij conclusie is als iemand uit een film kan zien ( dat heb ik nooit kunnen zien )dat iemand van een ander aard is dan vertoond die zelf een verwijfd gedrag.Kort gezegd soort zoekt soort.Als je zo geboren bent is dat een GOD’s gave en bovendien heeft niemand zichzelf geschapen.Men moet niet bespotten over iemand’s aard het kan ook in je eigen familie voorkomen ( je kind,broer,zus,neef enz..)heel veel mensen hebben moeite mee velen hebben zelfmoordgepleegd.Funmaster jij hebt mij een keertje op mijn vinger getikt dat iedereen zijn of haar mening mag uiten,en dat heb ik gedaan ga mij a.u.b.niet uitschelden want ik weet wel dat jij snel geneigd bent om te schelden. Als ik wat intikt bedoel ik het helemaal niet om iemand te beledigen of iemand pijn te doen.Wat betreft SRK en AKKI ( mijn favoriet ) allebij zijn heel goede acteurs op z’n plaats in hun rol bovendien zijn ze goede vrienden.Maken jullie je niet belachelijk om een ander neer te halen.

  Verder wens ik, Rahat jullie allen een feestelijke jaarwisseling met heel veel liefde,gezondheid,geluk,vertrouwen en VREDE.

  ALLAHHafiez tumhare RAHAT.

 30. bodek@ alks jij met je grote kop niet dom was wist je dat je als jongen geen slet kan zijn dus denk eerst goed na over wat je zegt jah analfabeet
  mensen julie zijn gewoon allemaal jaloers
  ik weet dat waarheid hard is maar het is gewoon zoo accepteer het gewoon
  stelletje mongolen
  ga aub leven zoeken want hiermee bereik je niks ga ergens …………. ….

  srk your the best

 31. iedereen heeft recht op zijn /haar mening,zelfs vind ik akshay niks geen knape man nou en? maar het maakt het toch niks uit als een ander dat wel doet? akshay is toch alleen bekend in india?wie kent hem in het westen?

 32. S.R.K denkt dat hij alleen in bollywood is Akshay kan veel beter dan die khan.s.r.k heeft altijd wat te zeggen van mij mag hij beter wat anders gaan doen dan die kommentaar die hij altijd doet.

 33. OMG
  Dit is echt erg mang
  opzoeken in een woorden boek wat slet betekent mang
  Volgens weet je dat niet eens
  TFOOOOEEE….
  MIJN GOD MAN

 34. SRK wil niet in dostana 2 spelen,omdat hij geen homo wil spelen.

  maar hij hoeft het niet te spelen hij is homo dus hij hoeft niet te doen alsof.

  en heeft hij eindelijk een hit te pakken.

 35. SRk is en blijft de beste.. mensen als je hier niet tegen kan..is datt heel erg lastig voor jullie. haters en praters jullie zijn geen haartje beter. dus hou je zielige comment maar voor je. hij is de beste. klaar. en is dat moelijk voor je te accepteren?? F*uck jou dan!!!!!

 36. ik vind aksay veel beter dan skr hoor.
  op skr pas hagaas khan beter hahahahahh
  als we eerlijk zijn is aksay veel beter acteur stoer strak en van alles

 37. die skr wil altijd naaperij doen
  wil bachan volgen die gek .
  iemand die zich zelf groot praat en zeg dat hij king khag is kan je denken waar zijn hoofd.
  hij wil altijd amitab na doen .

 38. Mensen toch.. waar hebben jullie last van. waarom zoveel haat. kan hij er wat aan doen dat hij de beste is. neeee.. dus vanwaar al dat gehaat.
  Het stinkt hier van jaloersie. aub.mensen hou je nutteloze comments voor je. hij heeft de wereld op zijn kop gezet. hij heeft de top bereikt. hij heeft allerlei films voor jullie gemaakt.en het enige wat jullie debielen kunnen is ontploffen van jaloersie..
  stank voor dank heet dit. echt waardeloze nutteloze mensen hier die zelf niks kunnen. dus gaan ze over een ander poep praten..
  haaha te zielig voor woorden.

 39. bodek.. wat moet ik accepteren. debiel.. dat srk de beste is.. dat heb ik allang gedaan. nu jij nog.. en is het nog steeds moelijk voor je te accepteren.. val dood dan.

 40. Funmaster………..Ga je mond spoelen.
  Het blijft een feit dat Sharukh meer awards als beste acteur heeft dan Akshay.
  Akshay verkoopt zijn rollen als komiek verder tot daar houdt het op voor hem.

  Rock.

 41. Missy hij is niet de beste de slechtste acteur van bolly,

  dus alles wat je hierboven hebt geschreven is op toepassing voor you
  jij kan het gewoon niet aanvaarden dat veel mensen hem geen goeie
  acteur vinden, dat kan toch, dus als je er niet tegen kan moet je naar de dokter gaan en kalmeringstableten vragen.

  wand je klets heel dom. GET A LIFE.

  SRK is gewoon een mietje.

 42. Iedereen heeft zijn eigen menings verschil je hoeft elkaar niet af te kraken. Dat is heel gemeen. Ik ben helemaal mee eens dat Shahruk khan geen king of bollywood is. Dat hij al heel wat jaren films maakt, wil niet zeggen dat hij de king of bollywood is.

 43. SHARUKH YOU ARE THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!
  akshay is ook wel goed maar hij is niet mooi ofzow
  van mij mag akshay the best acting krijgen
  maar geen king ofzo
  sharukh verdiend het
  en hij is ook geeen homo en doet ook niet zo
  vind ik
  ik vind het goeie mening van je bollywood lover!!!

 44. Missy jij bent zelf een debiel, zit zeker in je familie.

  dus val lekker zelf dood, en neem die klote SRK mee.

 45. -Maradonna was de allerbeste, uitgemaakt voor snuifje!
  -Michael Jackson was de allerbeste, uitgemaakt voor pedo!
  -Kennedy was een beste president, werd vermoord!
  -Mahatma Gandhi symbool van geweldloosheid, werd vermoord!
  -Bush vernietigt Irak zonder reden, een held!
  -Israel vernietigt Palestijnen, internationaal toegestaan!

  Dit heet politiek en politiek is smerig…..de resultaten en/of talenten tellen dus niet altijd maar vele andere aspecten zijn belangrijker zoals: mag je wel/niet gehalte, etniciteit, voortrekkerij, vriendjespolitiek, afhankelijkheid, belangen enz.

  -Shahruk King of Bollywood, die status dicht hij zichzelf toe! Dat hij awards heeft gekregen is mooi voor hem, maar hij is niet de enige acteur die awards heeft ontvangen.
  In 2008 was er immense discussie over de toekenning van de “beste acteurstatus” aan Shahruk. Miljoenen Indiers gingen overstag omdat men van mening was dat Akshay betreffende prijs verdiende, uiteraard op basis van zijn efforts….dus ook dit was politiek!

  Dan komt ene Rocky, die de professor uithangt, het publiek vertellen dat Shahruk meer awards heeft dan Akshay. Je bent kortzichtig, visieloos en vooral dom. Zet je kop maar in je vrouws hol en eet haar drol maar op, want dat is jou niveau, jij mislukte professor!

 46. BN…wat is jou prbleem… nerd.. als hij slecht is..laat hem dan toch slecht zijn. laat dat mens toch zijn leven lijden… wat is jou kk probleem??? je zegd dat hij slecht is.. wat moet je zelf dan wel niet voorstellen..ZAKSTRONT…. ga iets nuttigs zoeken i.p.v over een ander te roddelen… leer eens leven en laten leven.. sorry sorry.. een leven heb je niet.. je bent ook zo zielig. dus schat begin zelf maar een leven te zoeken…. en neeee naar een dokter gaan.. dat moet je mij niet raadplegen.. maar daar moet je zelf heen.
  er is namelijk iets goeds mis met jou.. iets mis in dat shithoofd van je.. echt om te kotsen hoe mensen reageren… omdat een andere in iets goed is.. walgelijk gewoon.. en daarmee bedoel ik jou met name.
  je ben ziek in je hoofd. ga een psychiater zoeken of zo.. zielepoot ik krijg bijna medelijden met je…. je kan nu wel door blaffen dat srk dit en dat is.. maar voor wie doe je het.. hij hoort je namlijk niet..

 47. Hahahaha.. eerlijk het is grappig om te zien hoe mensen ruzie maken alleeen omdat ze niet met discussies om kunnen gaan!
  Wat heeft het voor zin om elkaar mening te verkrachten?
  Mijn mening blijft SRK is goed, en dat zal hij ook altijd blijven.
  Akshay is leuk maar niet zo leuk als SRK!

  Ik bedoel kijk naar Kuch Kuch Hota Hai, Kal Ho Na Ho, Kabhi Ghushi Kabhi Gham, Dilwale Dulhania Le Jayenge en ga maar door.

  Akshay Dhadkan en Kambakht Ishq?

  En kom op wees niet zo kinderachtig om elkaar uit te schelden, alleen omdat iemand anders een andere mening heeft dan jij! Is wel een beetje laag toch?

 48. Funmaster….//

  De waarheid komt voor jou hard aan.
  En dit komt door je onwetenheid,je blijft Fun en verder niet.

  Rocky

 49. bodek jij hebt gelijk.

  Missy domme geit jij valt elke x in de herhaling, weet je niks nieuws te verzinnen, bodek vind je ook al debiel.

  ga toch lekker poep eten domme kk, ga zelf iets nuttigs doen en ZAKSTRONT, jij stelt zelf helemaal geen reet voor.

  ik weet het de waarheid is moeilijk te accepteren

  is jouw hele familie ook debiel?

  SRK IS EN BLIJFT EEN AAP, hij lijkt ook op die aap BOKITO van diergaarde blijdorp.

 50. HALLO DOE FF FUCKING NORMAAL NU ALLEMAAL!!
  GEDRAAG JE!
  JEMIG ZEG .. ALLEEN MAAR OMDAT JULLIE GELIJK WILLEN HEBBEN GAAN JULLIE 1GROTE DISCUSSIE HIER MAKEN!
  HOU HET EEN BEETJE GEZELLIG ZEG..
  JULLIE HEBBEN NU ALLEMAAL JE PUNT WEL GEMAAKT OKÉ!
  GA ER DAN NIET VERDER OVER!

 51. Ga een leven zoeken ofiets?

  Missy je hebt gelijk =)

  laat ze maar allemaal, wij weten wel wie er hier goed is en wie niet.. en ik heb nooit gezegt dat akshay niet goed is ofso.. dat maken jullie er allemaal zelf van maar oké.
  en volgens mij was akshay de gene die hier 3flops had gemaakt in een jaar en niet srk ..(A)
  maarja, zal jullie niet nóg meer vernederen
  en weetje om jullie hele slet nuttelozediscussie te stoppen heb ik het maar voor jullie opgezocht alsjeblieft;

  RESULTAAT
  ?Slet is een scheldwoord waarmee een persoon (doorgaans een VROUW maar het kan – overdrachtelijk – ook om een MAN gaan

  en als je het niet gelooft zoek je maar zélf een woordenboek op , en aub niet eentje voor debielen want daar staan ook al die nutteloze dingen in van/over jullie ..

  @ Funmaster .. nee joh je meent het, zal wel zo zijn hea dat er meer acteurs zijn die awards hebben gewonnen anders zou die hele awardshow niet meer zoveel boeien _0- ps. Je bent kortzichtig, visieloos en vooral dom. Zet je kop maar in je vrouws hol en eet haar drol maar op, want dat is jou niveau, jij mislukte professor!
  .. omg ga betere scheldwoorden verzinnen ofso? écht gewoon lachwekkend als hij in een hol zit, van een vrouw nog wel.. dan kan hij moeilijk tegelijk eten hea? =S echt omijngod.. misschien dat jij er zóveel ervaring mee hebt.

  EN IK WEET NIET OF JULLIE KUNNEN TELLEN MAAR SRK HEEFT HEEL TOEVALLIG:

  VÉÉL MEER AWARDS DAN AKSHAY KUMAR GEWONNEN

  EN ALS JE HET NIET GELOOFT;
  akshay kumar;
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Akshay_Kumar%27s_awards_and_nominations

  &

  shahrukh khan;
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Shahrukh_Khan%27s_awards_and_nominations

  =)

  denk eerst een beetje goed na vóórdat je wat zegt aub.

  Shahrukh khan married Gauri Chibber, a Hindu, in a traditional Hindu wedding ceremony on 25 October 1991.[13] They have two children, son Aryan (b. 1997) and daughter Suhana (b. 2000

  écht een homo joh .. echt niet normaal! _0-
  weetje, misschien is hij wel een slet! =O je weet maar nooit.. vooral niet met jullie.

  LOVESRK(L)

 52. LOVE ga zelf een leven zoeken of beter nog kruip lekker in de hol van MISSY.

  SRK staat in de schaduw van akshay, jullie hebben gewoon stront in je ogen als je dat niet ziet, zijn jullie gewoon zielig, en als je niet tegen kan dat de meeste mensen hier op deze site er anders over denken moet je lekker naar een andere site gaan of je bek houden
  begrepen.

 53. Omg,
  je zegt het zelf ;
  en als je niet tegen kan dat de meeste mensen hier op deze site er anders over denken moet je lekker naar een andere site gaan of je bek houden

  .. kijk wat je zegt, je lult gewoon tegen je zelf

  sorry hoor .. dat ik gelijk heb. =S

 54. EEYY MENSEN..,

  WRM MOETEN SOMMIGE MENSEN MET EEN HELE TORI+DISCUSSIE KOMEN..?
  HEBBEN SOMMIGE NIKS TE DOEN DAT JULLIE EEN HELE VERHAAL GAAN SCHRIJVEN WRM DIE OF DAT GELIJK HEEFT..?

  DE MENSEN DIE ZICH AANGESPROKEN VOELEN WETEN TEGEN WIE IK HET HEB 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.