Bollywood lovestory over Salman en Aishwariya

Bollywood lovestory over Salman en AishwariyaBollywood kent tot nu toe duizenden verschillende soorten romantische liefdesverhalen vol drama en romantiek. Maar nog nooit eerder is er een liefdesverhaal gefilmd dat gebaseerd is op de meest besproken lovestory in Bollywood. Het gaat niet over de affaire van Rekha en Amitabh Bachchan, maar over de lovestory van Salman Khan en Aishwariya Rai.

Javed Khan heeft besloten om hierover een Bollywoodfilm te maken. In deze film zal, in tegenstelling tot de realiteit, te zien zijn hoe de liefde tussen Aish en Sallu verder bloeit met een verrassend happy end. De film zal ‘Ajab hai ishq’ heten. Het is nog niet bekend wie in de schoenen van ex-miss world en Salman Khan zullen staan in deze film. Zullen deze twee ook trouwen in de film? (©ZD/Bollywood.NL)

30 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Thursday, November 26th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. waaauw vettt cooooL..!!

  maarr vraag me wel af,, wat aish & sallu ervan vinde om hun persoonlyke leve in een film te haalen .. lolz!

 3. Ze passen wel mooi bij elkaar idd, die abhishek moet er zonodig tussenin komen, als zijn vader amitabh bachan niet was dan zou hij nooit zo beroemd geweest zijn. Wie wil nou zo’n spuuglelijke kerol in de Bollyworld willen? tss te gek voor woorden.

 4. Wat een stom idee. En zelfs de titel is nageaapt van “Ajab Prem Ki Khazab Khahani”.

  Trouwens Salman ging haar stalken toen hij te horen kreeg dat ze wat met Vivek Oberoi had. Dus een film daarover wordt zeker niet goedgekeurd.

  En volgens mij hebben we al een aish look-a-like. Namelijk Sneha Ullal, of zoiets. En zij kan Aish helemaal niet evenaren.

  Kortom, het wordt een flop!!!

 5. ik ben wel benieuwd..maar ik denk niet dat aish en haar schoonfamilie het goed gaan vinden want ze is nu een getrouwede vrouw en ze vindt het vast niet interessant om een film te zien die over haar en haar ex-lover wordt gemaakt

 6. ik ben idd benieuwd
  ze passen idd goed bij elkaar maar tog ze is nu getrouwd met abhishek dus ik vraag me af of eht wordt goeggekeurd ik hoop van wel !

 7. Dit is de meest ultieme vorm van marketing. Mensen lekker maken met een Salman Aiswarya lovestory en paralellen trekken met Silsila van de affaire tussen Amitabh en Rekha.

  Het verschil is wel, dat Amitabh en Rekha hoogstpersoonlijk hebben gespeeld in Silsila terwijl in de lovestory van Salman en Aiswarya anderen acteurs op het witte doek zullen verschijnen….das toch andere koek en maakt het verhaal tot een doorsnee lovestory.

  En of Aiswarya en d’r schoonfamilie het wel/niet leuk vinden doet niet ter zake, want Javed Khan is vrij en blij om te dichten wat ie maar wil…..Dit soort verhalen worden de wereld in geholpen om hoge verwachtingen te scheppen…lekker slim!

 8. Aish kan niet acteren, alleen janken en zielig kijken.
  Salman is ook een drama, kan ook niet acteren.
  Het wordt een flop.

 9. de tu che manchem ha@

  overdrijven is ook een vak! ik ben blij dat ze met abhi is getrouwd want salman heeft losse handjes die klootzak.dat is pas spuuglijk.

 10. Zo’n film van Sallu en Aishwariya zal nooit in India gemaakt kunnen worden en als dat gemaakt wordt zal geen link ingelegd kunnen worden met hun,het blijft een verhaal en dat kan van iemand anders kunnen zijn.Salman Khan en zijn eigen moeder en stiefmoeder Helen zal dat ook niet goed vinden.Javed kan gaan fluiten om zo’n film te maken,Sallu moet nog meer gaan verzinnen, om tot een love-story te maken,Sallu wou met Aish trouwen,maar Aishwariya wilde dat niet en toen begon Sallu te Stalken met dan vermoord ik jou en je hele familie als je niet met me trouwt.Doeiiii!!!!

 11. Dat zal wel leuk zijn als aish & salu
  samen in een film gaan spelen,
  maar zal aish dat wel doen?of zal mogen?
  (van zijn familie).

 12. Heel wat nieuwe Filmsterren,die met Sallu een film hadden gemaakt,zijn uit Bollywood gestapt,omdat Sallu tegen de Dames zeiden,als je niet met mij naar bed gaat dan kom je ook niet verder,heel wat van ze zijn uit Bollywood gestapt.

 13. Tss, ga het niet opnemen voor die abhishek, hys spuuglelijk. Hij kan niet eens acteren man, zonder zijn vader was hij nooit in de filmindustrie van bollywood gekomen, NOOIT. Hij heef no-experience en daarmee uit. en niks overdrijven, tis de waarheid, blijkbaar is het zelfs voor jullie te hard.

 14. Kumar, kan je een paar dames opnoemen, die uit de filmwereld zijn gestapt, omdat ze niet naar bed wilden met Sallu?
  Ik heb wel gelezen, dat hij met een paar dames een relatie heeft gehad en ja een paar dames, zijn er niet meer.
  Maar Kumar, als je de namen noem, misschien kom ik er weer op.

 15. Ik heb de film vandaag weer gezien, “” HUM DIL DE CHUKE SANAM””, wie zegt, dat Aish niet kan acteren, vind haar gewoon niet leuk.
  Ik vind, dat ze heel mooi kan acteren. Niet alle films dan, maar ze doet het echt goed,want ze doet het beter, dan wij.

  Sallu ging haar echt stalken en hij heeft haar ook geslagen, daarom is ze bij hem weggegaan.

  En over Vivek Oberoi, Aish wilde niet, dat de buiten wereld moest weten, dat ze iets hadden, daarom heeft zij het met hem uitgemaakt.

  Wat is dat nou, eerst speelt ze met Sallu in HDDJS en wordt verliefd op haar tegenspeler SALLU, het gaat uit, ze speelt met Vivek in “Kyon, hogaja Na”” en wordt verliefd op Vivek, ze maakt het uit met Vivek en speelt met Abhi in “Guru”en wordt verleifd op hem.

  Sorry hoor, ik begrijp dit niet.

  Gelukkig is ze nu getrouwd met Abhi, anders zou ze misschien een releatie hebben met al haar tegenspelers, dus met de hele film industrie.

 16. Het is een beetje dubbel! De relatie tussen Sallu en Aish is op niets uitgepakt, en nu is Aish erg gelukkig met haar man Abhishek.
  Lang zullen ze leven.Dat er nu een film komt over de liefde tussen Sallu en Aish, vindt ik meer een belediging voor Aish. Ze is nu met Abhi, en dat moet worden gerespecteerd zowel door Sallu als door Javed Khan. Ik vraag me af dat Aish al heeft gereageerd op deze domme en beledigende voorstel. Kortom ik vind het eerlijk gezegd BULLSHITT.

 17. Hi Rosie;Hoe oud ben je? Je denkt als iemand verliefd is in een film,dat dat echt waar is,kom zeg;volgens mij volg je niet alles wat in Bollywood of in India afspeeld.De dochter van S.Shinha, wou film gaan maken;ze vond iets vreemd met Sallu.Toen is zij alle dossier nagegaan en kwam heel wat gevallen van Sallu tegen over zulke praktijken. Kort geleden; Toen heeft zij alle dossiers op straat gegooid .Was een hele herrie over,de meeste mensen weten dat;En jij niet!!!!!!!.

 18. De liefdes relatie van abhi en aish is begonnen in de film omrao jaan ze heeft abhi gekozen met wie ze haar leven wil delen klaar punt. geen phlaan dhekaan!

 19. ik zou Aish wel geloven dat Sallu haar heeft geslagen en uitgescholden..maar Salman heeft dat in die tijd echter altijd ontkend en nu weet niet wie ik moet geloven maar..hoop dat de film wat wordt ik ben een grote fan van aishwarya en kijk alle films van haar..

 20. kumar@ je hebt helemaal gelijk!

  and da tu che machem ha @
  hallo misgien is abhi niet zo knap maar toch sallu heeft idd losse handjes en zo geweldig is hij niet misgien kanpper maar veder …

 21. ik vindt Aishwarya ook niet leuk maar acteren kan ze wel in een paar films. hahaha maar mensen hebben weer niets te doen en komen ze nu met zoeen film aish is denk ik niet zo blij het is tog haar prive leven dat blijkbaar niet zo prive meer is. maar jah oki als ze er maar geen last van heeft hopen dat zij die film gaat kijken en salman en dan wil ik abhishek´s hoofd wel zien! wil wel weten wie hun rollen gaat spelen.

 22. ik1000 praat tegen jezelf salmankhan is de beste met acteren..hij is anders wel een beroemde bollywood ster..je moet niet jezelf klijneren met je ijgen woorden,,,want jij kan well lekkr makkelijk praten uit je luie stoel als jij het dan zoo goed kan acteer dan tog zelf dan kijken we wel wie beter acteeert salmankhan of jij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.