Première van High Fashion Indian Dance

Bollywood - Première van High Fashion Indian DanceDanstheater Tanjore Quartet brengt High Fashion Indian Dance, een innovatieve Dance Art Performance waarin de originele en krachtige klassieke Indiase Dans, de Koninklijke Sadir bharata natyam het Experiment ontmoet. Niet te verwarren met de populaire interpretaties onder de noemer Bharata Natyam. In deze voorstelling komen kunst, klassieke Indiase Dans, muziek, spiritualiteit, prachtige kostuums, bijzondere make-up, Bollywood en theater samen.

De voorstelling prikkelt de verbeelding te kijken over de straat, de horizon, de wolken, de hemel, dwars door de atmosfeer naar verre werelden waar de Halfgoden en Goden verblijven. De performers dansen en acteren afwisselend duetten, solo’s en groep choreografieën van het danskunstenaars-duo Ram Kishna & Suresh Kishna. High Fashion Indian Dance draagt de signatuur van de makers: ingewikkeld, krachtig, gedetailleerd, precies.

Op vrijdag 27 november opent dhr. Narish Parsan (PVDA politicus stadsdeel Zuidoost) de première van High Fashion Indian Dance om 20:00 uur in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam Zuidoost.

2 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Wednesday, November 25th, 2009 and is filed under 10576. You can follow any responses […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.