Speciale Bollywood Barbie van Katrina Kaif

Speciale Bollywood Barbie van Katrina KaifEen aantal maanden geleden was Bollywood actrice Katrina Kaif te bewonderen op de catwalk van de Lakme Fashion Week. De succesvolle actrice heeft op die bewuste avond, tijdens de speciale Barbie show, op de catwalk mogen lopen als ‘Miss Barbie’. Dat had een reden; Katrina is namelijk gevraagd om model te staan voor een speciale Barbie pop in verband met het vijftigjarig bestaan van Barbie. Deze pop zal dezelfde outfit hebben als die van Katrina Kaif op de Lakme Fashion Week (foto).

De 24 jarige actrice was bij elke stap van de vervaardiging van haar ‘look-a-like doll’ betrokken en vond dit zeer betoverend. Katrina voelt zich zeer vereerd dat er speciaal van haar een nieuwe barbiepop is gemaakt. De Katrina Barbie wordt in december gepubliceerd. Katrina heeft haar Barbie zelf nog niet gezien, omdat ze momenteel in het buitenland zit. Maar ze kan niet wachten om zichzelf als een echte Barbiepop te zien. Deze pop is helaas niet te koop en maakt de unieke verzameling van de Barbiereeks tot nu toe compleet.

Volgens Aishwariya Rai heeft zij dit ‘barbie aanbod’ in totaal vier keer afgewezen. Het eerste aanbod kreeg ze nadat ze gekroond werd tot Miss World en de laatste keer dat zij dit aanbod afsloeg, werd Katrina Kaif gevraagd om de nieuwe barbiedoll te worden. Katrina vindt het absoluut niet erg dat zij de tweede keus is; volgens haar blijft het eeuwige feit bestaan dat de ’50-jarige Barbie’ het gezicht van de enige echte Katrina Kaif draagt. Hiermee heeft Katrina, als Indiase schoonheid, geschiedenis geschreven in Barbiewood. (©ZD/Bollywood.NL)

15 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Tuesday, November 24th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. katrinaa looks nice ;p
  eindelijk een nieuw gezicht
  aish is wat ouder geworden en is niet meer zo pretty toen ze miss world werd
  katrina doet het goed en is een prachtige meid

 3. Kathari Kaif is niet 100%,maar alleen 50% Indiase Film-actriesje.Haar vader is een moslim en haar Moeder is een Britse Blanke vrouw.Ze kan geen Bollywood-Hindi spreken.Bij Film opnames wordt een bord voor haar aangehouden in Engels-hindi taal en liedjes zijn gewoon Play-back.Zo’n Mix is meestal mooier dan doorgaans dan andere vrouw,als je nog jong bent,maar ze heeft veel relatie problemen,en kan ook niet met anderen opschieten.

 4. @’Kumar
  ze kan niet met andere opschieten?
  ze is wel d liefste meid in bollywood..
  ze heeft alleen wat verhoudingen met bipasha
  maar volgens mij heeft ze echt geen ruzie’s horen
  als je site’s leest
  staat er nooit dat katrina kaif wat vervelends of iemand kwaad heeft gedaan.
  ga eens naar http://www.olivecookie.com
  en kijk daar hoe aardig ze is

 5. @ kumar

  ze was ook model togh ?
  en als je mooi bent kom je met gemak bollywood binnen
  veel van die actrices nu warren modellen
  ze hadde niet eens op een acteerschool gezeten ofzo
  mij maak het niet zoveel uit 😛

 6. Salman Khan heeft haar in Bollywood ingebracht.Nu heeft zij Sallu verlaten net als Aish in ’t verleden.(Lees verder op reactie’s van mij op Sallu en Aishwariya Rai)@kumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.