Bollywood actrice Shilpa Shetty getrouwd

‘Miss Bollywood’ Shilpa Shetty is gisteren (zondag) getrouwd met haar verloofde, de miljonair Raj Kundra. De huwelijksceremonie vond plaats in Khandala, 200 kilometers van Mumbai. Meer hierover…
Bollywood actrice Shilpa Shetty getrouwd

23 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, November 23rd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. nou nee ze ziet er idd niet mooi uti ik zou het wel erg van der vinden als z ehet voor het geld alleen deed als ze egt gelukkig met elkaar zijn wens ik ze veel geluk toe veder

 3. Ik ben zelf geen fan van haar maar is het nodig om over haar uiterlijk te praten. Mensen kijk eerst naar je zelf. Trouwens ze heeft ook genoeg geld.

  Leef en laat leven

 4. Ik vind haar een hele luk actrise. Ik vind haar wel mooi opgemaakt, alleen de foto is niet zo goed genomen.
  Hem vind ik wat minder en ik vind, dat ze iemand had moeten zoeken die veel knapper is dan deze man.
  Maar ja, als je verliefd word op iemand, dan telt uiterlijk niet meer.

  Als ze uit echte liefde getrouwd is met deze man, dan wens ik haar ook heel veel geluk.

 5. Hallo mooie en knappe mensen,

  Wie zegt dat Shilpa niet rijk is, zij komt van uit een heel rijke familie verder wat bezielt iemand om te zeggen dat voor het geld getrouwd is ik, Rahat heeft voor deze en voor zulke mensen maar een woord ZIELIG.Het mooi zijn heb ik reeds vermeld dat wij ons zelf niet hebben geschapen want als wij dat konden doen waren wij allemaal de knapste en mooiste mensen op de wereld.Maar helaas hebben wij dat niet in de hand.Degene die commentaar heeft over Raj dat hij niet knap is ben ik zeer benieuwd hoe knap hun vader is.Er zijn zulke mooie dingen in het leven laten wij met ons allen daarop concentreren en het leven een positieve kant bekijken.

  RAJ en Shilpa,
  Ik wens jullie het geluk van de wereld,
  gezondheid en al wat mag zijn,
  en heel veel plezier in je leven,
  gespaard van verdriet en van pijn.

  Nogmaals van hartegefeliciteerd.

  mvg

  Rahat.

 6. @ Rossie
  je wilt liever een hele mooie man die eingelijk een grote klootzak is
  dan wat minder mooie man die lief is trouw is en geld heeft ? xD

 7. Wauw !!!..
  Gefeliciteerd met jullie huwelijk
  hoop dat jullie heel gelukkig worden
  veel goeds toegewenst…
  xxx jes
  I love bollywood

 8. harte gefeliciteerd. met jullie huwelijk , ik wens jullie veel geluk in toekomst .laat mensen zeg wat ze van jullie vinden ,

 9. ik wens ze alle geluk van de wereld. Het is shilpa haar keuze met wie ze wilt trouwen, doen wij zelf toch ook waarom zij nie. We gaan allemaal uit op uiterlijk van shilpa maar als ze ooit stopt met film maken kijkt er niemand meer naar haar en als ze kinderen krijgt misschien wordt ze wel dik en dan zal haar man raj haar steunen dan gaat het nie meer over de uiterlijk.

 10. ag man rahat hou je hoofd, het zijn meningen mongool, neem het niet te persoonlijk op. en wordt niet te emotioneel

 11. DA TU CHE MACHEM HA, ik weet niet wat dat betekend maar het zal wel iets heel leuk zijn. Misschien heb jij mij dat gewenst dan vind ik het galant van jou bij deze wens ik jou ook ‘DA TU CHE MACHEM HA.

  Wat is dat nou hou je hoofd mijn hoofd valt toch niet, verder moet een mongool eerst goed na denken eer hij wat neer pent. Ik ben niet boos hoor en ook niet emotioneel. Ik zou nooit iemand mongool wensen
  alleen zou ik zeggen ALha geeft de gene een beetje meer verstand dat hij nooit slecht moet denken,horen en zeggen.Als goeds wat jij mij wenst, wenst ik jou het zelfde mijn waarde vriend.

  ALHAHAFIEZ

  Rahat

 12. Ik zeg het je nog een keer, hou je hoofd, je denkt te slecht vandaar dat ik zeg hou je hoofd. lol wist ik veel dat je meteen ging janken, Verman je es. Jij verlaagt je ook echt tot andermans niveau he, en meteen commentaar geven. Dit betekent wel erg iets persoonlijks voor je he, om iets terug te zeggen, ga janken zou ik zeggen. Padarnolat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.