Cher Marchand, Miss India Suriname 2009

Cher Marchand, Miss India Suriname 2009Gisteravond (zaterdag 21 november) streden 10 missen in Suriname voor de titel ‘Miss India Suriname 2009’. Cher Marchand, wist deze titel vlekkeloos te bemachtigen. Deze beeldschone miss is op die avond tevens uitgeroepen tot ‘Miss Performance 2009’ en ‘Miss Photogenic 2009’. We kunnen Cher met trots ‘The beauty with brains’ noemen. Deze 26-jarige Miss India Suriname is kandidaat notaris van beroep. De organisatie ‘(STG)SurIndia glamour’ heeft zich wederom bewezen, door een topshow in elkaar te zetten.

Cher Marchand zal samen met Vandana Biere, Miss India Holland 2009 en nog vele andere Missen van verschillende landen, hun land vertegenwoordigen op de Miss India Worldwide verkiezing in Zuid-Afrika. In 2007 heeft de eerste Surinaamse miss ‘Fareisa Joemmanbaks’ deze Miss India World Wide titel behaald. Nederland heeft bijna elk jaar de top 3 behaald op deze internationale verkiezing.

Wij feliciteren Cher Marchand, Miss India Suriname 2009, met het behalen van haar titels.(©ZD/Bollywood.NL)
missindiasuriname2

13 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Sunday, November 22nd, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Cher, je bent geweldig mooi !!!! En…. top organisatie, suriname mag trots zijn op jullie !!! Klasse ! Ik kijk uit naar volgend jaar ! En…. Cher… je act was DODELIJK !!!

 3. Hey Cher…

  Van harte gefeliciteerd met je titel als Miss India Suriname 2009.
  Succes verder op de Miss India Worldwide verkiezing, maar bovenal in je carriere.

  Groetjes

 4. Ahaa, gefeliciteerd Cher..!!
  Ik wist dat ze zou winnen..!!

  Succes verder and make Suriname proud at MIWW 2010.

 5. ~Cher je bent beeldschoon.
  Miss india worldwide heb je ook al binnen.
  Cher een ieder jongen kan je krijgen maar wees alert.
  youre wellwisher……………….je bent mooier dan een roos

 6. hi cher een trotse surinamer mag je zijn je verdient de titel en sheetal hou jij je mond laat een foto van je achter noh cher manchand IS NIG STEEDS DE MIISTE SURINAMER DIE IK HEB GEZIEN ok dan jaloezie speelt hier echt een grote rol je hebt echt een probleem met jezelf maja cher echt een schoonheid baja

 7. nou ze mag dan met make-up wel van uiterlijk mooi zijn, van het innerlijk is ze helemaal niet zo mooi. Ze steelt mensen vriend, zoekt ruzie en ziet spoken waar die niet zijn.Dus gegunt is gegunt maar zo een lieverdje is deze meid nou ook weer niet hoor. Maar ja..lachen en lief poseren voor de camera kan ze dan weer wel hahaha.En nee k ben geen hater, k zeg alleen hoe ik haar heb meegemaakt en voor de rest kan het me een worst wezen wat voor titels ze allemaal behaalt.

 8. Kajol, …. heeft gelijk.
  Ze is een golddigger..een geldwolf. Ze zoekt alleen rijke jongens uit om mee te daten.. een echte sloerie is het.
  En ze verdient het niet om Miss India Suriname te zijn. Ze heeft zoveel jaren niet in Suriname gewoond en omdat ze juist andere ervaringen heeft, laat men haar winnen.
  Ze mag dan zgn. mooi zijn van buiten..van binnen is ze porie!
  En eerst zeggen dat ze vaderliefde miste…hahahah..ze kan goed liegen.
  En nee ben geen hater, ben mooier dan haar en benoem feiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.