Lucky Ali: ‘Bollywood is geen echte industrie’

Lucky Ali: 'Bollywood is geen echte industrie'Lucky Ali, de zoon van de legendarische Bollywood acteur en entertainer Mehmood, heeft onlangs aangegeven dat hij Bollywood niet belangrijk vindt en dat hij deze filmwereld niet eens als een echte industrie ziet. Volgens hem kan een ieder in Bollywood terechtkomen en er zijn brood mee verdienen. Op dit moment houdt de zelfverzekerde Lucky Ali zich daarom helemaal niet bezig met de muziek voor de filmindustrie.

Lucky, wiens echte naam Maqsood Mehmood Ali is, is een bekende zanger die verschillende hits op zijn naam heeft staan. Enige tijd geleden was hij ook in een aantal films te zien, zoals: ‘Sur’, ‘Kaante’ en ‘Kasak’. Hij staat vooral bekend om zijn eenvoudige maar variërende zangstijl, gelet op ‘ek pal ka Jeena’, ‘Na Tum Jaano Na Hum’ en ‘Aa Bhi Ja’ (video).

Hij is nu bezig met het opnemen van verschillende non-filmi songs. Ook is hij de afgelopen vijf jaar bezig geweest met het verkennen van zijn doelen die hij verder wil bereiken en met zijn eigen bedrijf. Verder heeft hij nog diverse reizen gemaakt en heeft hij gewerkt aan zijn album, ‘Xsuie’.

Tegenwoordig worden zijn albums online uitgebracht en niet meer op cd. Digitaal is de kwaliteit van zijn muziek veel hoger dan de kwaliteit van muziek op een cd. Een ander reden is ook omdat de gelukkige Ali zich inzet voor een beter milieu. Het fabriceren van cd’s, zou dan in strijd zijn met zijn inzet voor een beter milieu. Het komt voor de zanger heel goed uit, want tegenwoordig gebeurd toch alles via Internet. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Friday, November 20th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. Het is wel degelijk waar wat hij beweert met een begroting van één ton euro kan men kompleet film maken in India,hierbij zijn de topsterren uitgezonderd,of de film slaagt is nog de vraag.

  Rock..

 3. “een ieder kan in Bollywood komen en zijn brood verdienen”

  Als je vader een topacteur en netwerk heeft dan kan het ja.
  Waarom zit ik daar mijn brood niet te verdienen?

 4. Laat die Lucky Ali z’n mond dichthouden. Hij heeft een handjevol nummers ten gehore gebracht en pretendeert nu alle kennis in pacht te hebben om dit soort onzinnige uitlatingen te doen.

  De Bollywood industrie bestaat al langer dan 50 jaar en produceert op mondiaal niveau de meeste films op jaarbasis. Bovendien staan diverse prestaties, die linea recta gerelateerd zijn aan de Bollywood industrie of een afgeleide hiervan zijn, in de Guinness Book of Records. Al met al is de Bollywood industrie een miljarden industrie, lees het financieel verslag wat 3 jaar terug is gepresenteerd door een Engels financieel onderzoeksbureau, in opdracht van BBC2.

  Lucky Ali is op een zijspoor geraakt en kan maar niet slagen en dus probeert hij zijn mislukkingen en falen af te wentelen op de Bollywood industrie en deze in een negatief daglicht te stellen. Waarom is andere succesvolle prominenten zo’n domme mening niet toegedaan, lees Lata, Mukesh, Sonu Nigam, Rafi, Kumar Sanu, Kishore Kumar, Anuradha Paudwal, Abhijeet, Pankaj Udas, Talat Mahmood, Jagdit Singh enz. enz. Wie is die Lucky Ali eigenlijks….gewoon een nietsnut die in z’n handjes mag klappen dat hij nog een kans heeft gehad. Laat ie wat meer gaan oefenen, wellicht dat het soelaas biedt….Sa Re Ga Ma Pa Dha Ni Sa……Remember: “losers wentelen hun tekortkomingen en schuld ALTIJD op anderen af”…EN “de dompies onder de mensen vertonen altijd kudde gedrag door met alles en iedereen mee te praten of mee te gaan…geen hersens of intellect om zelf na te denken en een chronisch tekort aan zelfreflectie”

 5. hij heeft echt gelijk.:)
  of je nou wel of niet kan acteren, ben je in bollywood gewoon easyssyyy welkom……

 6. Bollywood begint al jaren de hollywoods films te remaken. Dat is tog dom, heb ze niks van hun zelf ofzo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.