Jacqueline Fernandez, Aladin’s Bollywood prinses

Jacqueline Fernandez, Aladin's Bollywood prinsesThak Dhina Dhin, wie is de nieuwe Bollywood prinses in ‘Aladin’? Niemand minder dan de in 2006 gekroonde miss Sri Lanka, Jacqueline Fernandez. Al sinds haar achtste droomt Jacqueline van een acteercarrière. De inmiddels 24 jarige half Sri Lankaanse/half Maleisische actrice, is haar carrière begonnen als tv-presentatrice. Zij was op de nationale televisie vooral te zien als interviewer van verschillende politici.

De Bollywood schoonheid is na haar deelname aan de miss Universe verkiezing in Los Angeles in 2006, naar India verhuisd. In India heeft Jacqueline haar droom als (catwalk/foto)model kunnen realiseren. Met haar charme en streven naar perfectie heeft Jacqueline uiteindelijk de rol van ‘Yasmine’ gekregen in de film ‘Aladin’. Hiermee heeft ze haar filmdebuut gemaakt in Bollywood.

Het was voor Jacqueline niet alleen een eer, maar ook een grote uitdaging om deel te nemen aan een film, waarin topacteurs als Amitabh Bachchan, Sanjay Dutt en Riteish Deshmukh tevens een rol vertolken. Acteur, John Abraham, is helemaal weg van de prestaties, charmes en schoonheid van Jacqueline. Hij heeft ‘de prinses uit Aladin’ dan ook een hoofdrol aangeboden in een film van zijn eigen productie, waarin hijzelf ook de mannelijke hoofdrol zal vertolken. (©ZD/Bollywood.NL)

8 REACTIES

  1. […] post by Administrator Posted on Saturday, November 14th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.