Bollywood actrice Shilpa Shetty verloofd

Bollywood actrice Shilpa Shetty verloofdHet grootste Bollywood nieuws van afgelopen weekend was de verloving van filmster Shilpa Shetty en haar vriend, de in Londen woonachtige zakenman en miljonair Raj Kundra. De 34-jarige actrice en haar vier jaar jongere vriend wisselden afgelopen zaterdag ringen uit, tijdens een klein verlovingsfeest in het appartement van Kundra te Mumbai. Daarbij waren alleen familie, waaronder de ouders van Shilpa, en enkele goede vrienden aanwezig. Haar jongere zus Shamita Shetty kon er niet bij zijn vanwege TV opnames.

De verloving komt niet als een verassing. In de maand juni vorig jaar bevestigde de actrice haar relatie met Kundra en begin dit jaar gaven de twee aan te willen trouwen in oktober 2009. Opmerkelijk is dat Shilpa toen aangaf dat ze direct zou willen trouwen zonder verloving. Waarom dat nu anders is gegaan is niet duidelijk.

Shilpa heeft eerder een relatie gehad met de populaire acteur Akshay Kumar. In 2000 gingen ze uit elkaar nadat Akshay een affaire had met Shetty’s vriendin Twinkle Khanna. Daarna waren er geruchten dat ze een relatie zou hebben met de Indiase regisseur Anubhav Sinha, een getrouwde man met twee kinderen. Shilpa heeft dit altijd ontkend.

19 REACTIES

 1. […] post by Administrator Posted on Monday, October 26th, 2009 and is filed under Uncategorized. You can follow any […]

 2. 4 jaar jonger dan shetty??? die vent lijkt wel 45 ofzo?? anyway veel geluk samen met die lelijke miljoenair! laterzzzzzzz

 3. nou idd hij lykt wel 50 seriuz ik snap niet dat ze hem nou kiest hoor is het alleen voor het geld of wt ?/????

 4. EUHHHHHHHHHHHH key leilijk !! ik begrijp niet al die bollywood actrices trouwen met zo leilijke wenten omggggggggg hoe kan dat nu??? Zeis zo mooie maar trouwt met een aap!!!! ze doen zeker voor het geld maar fuck geld!!!!!!!!! Ze zijn raaaar

 5. ja zeker lijkt hij ouder dan haar zijn al die knappe bollywood mannen bezet dat ze geen good looking vent kan krijgen. maar ja uiterlijk zegt nie altijd alles ik wens ze heel veel geluk samen, shilpa is nu wel miljoenair heeft ze wel slim bekeken

 6. moet je in india getrouwd zijn voor dat je samen mag wonen? en moet je je echt verloven?

 7. Wtf hij lijkt wel 50 maar kom this goe als ze maarv gelukkig zijn wens julie veel liefde veel geluk …… adry

 8. nitesh bhadwaradj fan
  27 Oct 2009 om 8:50 pm
  moet je in india getrouwd zijn voor dat je samen mag wonen? en moet je je echt verloven?

  Antwoord op je vraag.
  Volgens mij hoef je in India tegenwoordig niet getrouwd te zijn om samen te wonen hoor.
  Kijk maar naar Kareena Kapoor en Shaif Ali khan en alle andere.
  Als je zulke lange realties heb, heb je toch ook sex en ik vind, als je sex kan hebben voor het huwelijk, kan je gewoon samen wonen hoor.
  Kareena had eerst 5 jaar een relatie met Shaheed. Je wilt toch niet zeggen, dat ze geen sex hadden.

  Begrijpen jullie mij niet verkeerd.

  Ik heb niets tegen sex voor het huwelijk hoor.

  Maar de traditie is daar, denk ik, eerst trouwen dan hokken.

  Allemaal katjes knijpen in het donker…………….spelletje.

 9. Come on people, waarom geven we zo af op die dulha-raja!
  Not fair yaar…..

  Hebben we Shilpa Shetty ooit in haar pure natuur vorm, dus ZONDER make-up, gezien…NEEN dus! Tegenwoordig voeren bijna alle moderne dames een complete asfalteerproject uit om een mooie “masker” op het gezicht te krijgen. Geen wonder dat sommige lelijke meiden tegenwoordig zo’n grote mond durven opzetten…ze denken de hele wereld aan te kunnen door al het overtollige make-up, wat als gevolg van immense dierenleed wordt aangeboden. Vrouwen zijn altijd zo medelevend en gevoelig…me mars…laat ze dan die make-up boycotten!

  Dus hoezo is die vent een “spook”? Probeer genuanceerder te denken….je kunt zo geen eerlijk vergelijk maken toch?

 10. Voor de Criticaster..

  Genuanceerder denken verhaal je niet met een context als ..me mars..
  Uit je reactie kan je de conclusie trekken dat je er mee eens bent dat het een spook is dat je waarschijnlijk een Ghostbuster bent.

  Rocky

 11. Rocky,

  Je bent onwijs goed als je mij kunt overtuigen op basis waarvan jij destilleert dat ik het eens ben dat het een spook is.

  Enne, weet je wel wat “me mars” op z’n Surinaams betekent?
  Niets anders dan “onzin” oftewel “crap”, zoals zelfs Obama zich vaker uitdrukt als hij het ergens mee oneens is..is hij dan ongenuanceerd?

  Jij doet de uitspraak dat die beste kerel een spook is, dus ben jij een Ghostbuster…je hebt vroeger zeker te vaak naar “The Ghostbusters” gekeken…kennelijk een die-hard fan. Overigens niets mis mee hoor…maar neem het allemaal niet te serieus vriend…het is fictie…heb je ook zo’n hele outfit thuis en jaag jij je familie de stuipen op het lijf…? Heb je het niet meer onder controle, consulteer dan heel gauw een pandit of geestelijke…die kan je hopelijk genezen en je weer snel op de goede track krijgen…..

 12. Hij is nie mooi maar Shilpa is ook nie echt een beauty-queen hhoorr.
  nu ze met hem is laat ze gewoon aan iedereen zien hoe laag haar niveau is:P ahaha
  maja ik wens ze samen veel geluk in het leven,,

 13. Voor de Criticaster.

  Spoken beschermen spoken (want jij vind het een beste kerel.)
  (niet te serieus vriend)dacht het niet Ghosti!
  En laat familie en geestelijke buiten een reactie als het onderwerp daarop niet is gebasseerd.

  Rocky..

 14. marisha , shilpa is 4 jaar jonger dan haar verloofde ,madonnas vriendje is veel jonger ergens in de 21 denk ik, maar dit is niet bedoelt om jou af te kraken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.